(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

17 ідей, що подарувати дитині на день народження. Поради мами
Січень 27, 2020

17 ідей, що подарувати дитині на день народження. Поради мами

Автор:

Кожна сім'я унікальна, але, не дивлячись на різницю в принципах виховання, всі батьки хоча б пару разів на рік замислюються, які іграшки для дітей придбати, щоб зробити їм незабутній подарунок.

Стандартні презенти теж приємні, але виробляють невелику враження і в кінцевому підсумку відправляються на дальню полицю до інших аналогічних речей. Небанальні і сучасні варіанти не відразу приходять в голову, тому ми підготували перелік ідей для натхнення. Тепер підібрати подарунок дитині на день народження, Новий рік і інше свято буде простіше.

Що подарувати дошкільнику

Дітки, які відвідують дитячий садок, вже мають перші знання про квіти, формах, цифрах, знають назви тварин. Це варто врахувати при виборі подарунка для дошкільника - робіть акцент на удосконаленні тих навичок, які активно розвиваються в віці 3-6 років. Це сподобається малюкові і знайде відгук не тільки в грі, але і в навчанні.

Вибираємо подарунок хлопчикові 3-6 років

  • Магнітний конструктор. Такі іграшки для дітей купити не складе труднощів, благо зараз виробники не скупляться на різноманітність форм і кольорів для виготовлення незвичайних деталей. Конструктор з магнітним кріпленням хороший тим, що елементи не розвалюються, - можна будувати вежі будь-якої висоти. Для діток молодшого віку добре вибирати конструктори з простими деталями. Якщо ж дитина вже володіє магнітним конструктором стандартного типу, то віддайте перевагу незвичайним елементам - зіркам, шестерінки, сніжинкам, багатокутників і ін.
  • Набори з натуральними матеріалами. По суті, це ті ж конструктори, але їх відрізняє схожість з реальними аналогами. Конструктор з колод ідеальний як розвиваючої іграшки для дітей .
  • Непоганою альтернативою приївся планшетів і комп'ютерів стане проектор. Такий подарунок коштує чимало, зате точно припаде до смаку і діткам, і їхнім батькам. Існують портативні і мініатюрні варіанти. Їх можна використовувати як для особистого використання, так і для невеликої компанії. При перегляді казок по проектору не псується зір (немає шкідливого випромінювання, очі не втомлюються). Чудовий подарунок для маленьких кіноманів.
  • Ігрові килимки для дітей. Вони гарні для активних малюків. Килимки можуть зображати дорогу (дозволяють вивчати правила дорожнього руху), галявинку або ліс (можна розставляти тварин, визначаючи місця їх проживання) і навіть космос.

Подарунок для дівчинки 3-6 років

  • Подарунковий набір для юної художниці. Малювання вчить терпінню, спостережливості, посидючості - активно розвиває істинно жіночі якості. Подарункові набори для малювання включають різноманітні олівці, фломастери, фарби, Скетчбук. Різноманітність видів підштовхне художницю до освоєння різних технік. А допомогти їй в цьому можна, доклавши до набору простенький і барвистий самовчитель з малювання тварин, рослин або мультяшних героїв.
  • Постільна білизна. Купити дитяче постільна білизна , підібране спеціально під смак і інтереси дитини, - значить дати дитині ще один відмінний привід залізти в ліжечко вчасно і заснути в суспільстві знайомих персонажів фільмів або мультиків.
  • М'які іграшки. Хоч як би була банальна ця ідея, все ж дівчатка в будь-якому віці люблять отримувати м'які іграшки, купити які можна в поєднанні з обраним тим же постільною білизною. Дівчинка, вирушаючи до сну, буде знати, що в ліжечку її чекають добрі друзі з відомих історій і мріють з нею подружитися.

Подарунки для дітей молодшого шкільного віку

Діти у віці 7-10 років є великими шанувальниками гаджетів і вже активно ними користуються. Непогано зв'язати цю пристрасть з модними іграшками, які припадуть до смаку і хлопчикам, і дівчаткам молодшого шкільного віку.

  • Робот, який виконує команди. Навіть недорогі моделі здатні реалізовувати прості функції, записувати голос, світитися, переміщатися, рухати частинами тіла. Роботи трохи дорожче вже можуть принести іграшку або тапочки, заспівати пісню, виконувати трюки і від душі повеселити. Найбільш просунуті моделі вчать програмуванню, пропонуючи дитині незвичайні головоломки.
  • Розумний кубик. Це ще один вид невеликого проектора, який показує ожилі картинки прямо в повітрі. Відрізняється кубик від проектора тим, що легкий і транспортабельний. Його можна взяти з собою в дорогу, зайняти дитину в черзі або під час хвороби, коли малюк часто вередує і потребує відверненні уваги.
  • Незвичайні рюкзаки для малюків. Зручні і місткі рюкзаки подобаються і дітям, і батькам. Вони можуть мати незвичайну форму (повторювати контур космічного корабля, робота, мордочки тварини або героя мультика) і дизайн (з конструктором на лицьовій стороні, паєтками, об'ємними вставками). Ви можете купити рюкзак для малюків не тільки для школи, а й для прогулянок. Невеликі варіанти зручні для походу в гості, парк, кіно.
  • 3D дошка для малювання. Разом з нею поставляються 3D-окуляри, які роблять зображення тривимірним. На дитину це справляє велике враження.

Вибираємо ідеальний подарунок для школяра 11-13 років

Цей вік характеризується більшою самостійністю і активним розвитком креативних якостей. Посприяти їх вдосконалення можна через такі презенти.

  • Набори для юних учених. Це можуть бути комплекти для уроків хімії, фізики, астрономії. Спрощеним, але непоганим аналогом стане набір фокусника, завдяки якому дитина буде знайомитися не тільки з незвичайними ефектами, а й тренувати спритність рук.
  • Нічники і моделі зоряного неба в кімнату. Серед дітей середнього шкільного віку астрономія популярна і змушує задуматися про масштаби Всесвіту. Такі думки розвивають фантазію і розширюють кругозір. Нічники з зоряним небом, що світяться глобуси з сузір'ями або масштабована модель Сонячної системи, яку можна повісити прямо над головою - від таких подарунків не відмовився б навіть дорослий.
  • Сейф-іграшка. Дитина знаходиться в передпідлітковому віці, і у нього починають з'являтися невеликі секретик. Позначення і прийняття своїх кордонів вкрай важливо для росту людини в будь-який період життя, тому подарувати скарбничку у вигляді сейфа може виявитися хорошою ідеєю. Школяр сховає туди невеликі заощадження з кишенькових грошей і, ймовірно, так і навчиться відкладати.

Що подарувати підлітку 14-17 років

Самий вік пробувати себе в нових видах спорту та мистецтва. Підлітки цінують, коли батьки розуміють їхні потреби і намагаються розвинути їх сильні сторони, розширюючи горизонти.

  • Панель для малювання. Так називається складна стрічкоподібна площину, яку можна закріпити на стіні або двері і розмалювати в будь-якому стилі без небезпеки зіпсувати квартиру. Панель багаторазова, так що будь-який недолік легко стерти і виправити.
  • Термобутилкі і термоси. Молодь часто бере собі модні смузі, кава, напої. Чому б не завести корисну звичку готувати їх самому? Всі, хто стежить за здоров'ям, оцінять такий подарунок. Школярі можуть брати термобутилку з собою на заняття, прогулянку, тренування, в парк або ліс.
  • Лонгборд, скейтборд. Перший варіант підходить новачкам для переміщення по місту, другий - для трюків і активного відпочинку. Про такий подарунок мріє кожна сучасна тінейджер.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені