(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Як правильно скласти базовий гардероб?
Березень 16, 2021

Як правильно скласти базовий гардероб?

Автор:
Продумуючи щоденні та святкові луки, кожна модниця повинна пам'ятати про основи комплектації базового гардеробу жінки, при цьому враховувати особисті смаки, особливості фігури, спосіб життя. І офісні бізнес-вумен, і молоді мами в декреті, і студентки носять різний одяг, але існують рекомендації по створенню такого гардероба, в якому кожній дівчині буде максимально зручно і комфортно.

Універсальні правила створення «бази»

Відштовхуйтеся від правила: «капсула» не терпить хаосу і невизначеності. Не кращим варіантом вважається і сліпе копіювання образів знаменитостей. В цьому випадку шафа буде переповнена одягом, а проблема «нічого надіти» так і не вирішиться. Уникнути подібних неприємностей можна, якщо знати, як скласти базовий гардероб.
  • Будьте на боці простоти і лаконічності. Речі складного крою і з хитромудрим декором виглядають незвично, але їх важко комбінувати один з одним. Більш вдалим рішенням стане вибір мінімалістичних виробів. Ви завжди зможете розбавити їх яскравими аксесуарами та зробити образ яскравіше.
  • Пам'ятайте про існуючий гардероб. Коли ви купуєте нову річ, не варто цілком покладатися на модні і рекламні блоги. Думайте про сьогодення: з якими виробами вподобана модель складе ідеальну пару. Ідеально, коли один елемент гардероба можна задіяти в трьох і більше луках.
  • Обирайте якість. Простий крій і низькосортна тканину ще нікого не прикрашали. Базовий гардероб повинен бути розрахований мінімум на кілька сезонів, тому намагайтеся на ньому не економити. Перевіряйте шви, уважно придивляйтеся до фурнітури і обов'язково вивчайте склад тканини.
  • Враховуйте особливості фігури. Популярні жакети oversize хоч і вважаються універсальними, на дівчатах пишної комплекції виглядають невдало. Інший приклад: практичні і прості джинси з високою посадкою не рекомендуються жінкам з фігурою «яблуко».
  • Підбирайте речі під свій спосіб життя. Якщо ви перебуваєте в декретній відпустці, вам навряд чи стане в нагоді 5 пар офісних брюк і блуз. Складайте гардероб так, щоб він був актуальний для вас зараз.
  • Виділяйтеся. Багато жінок помилково вважають, що базовий гардероб - це прості безликі речі монохромних відтінків. База - це про зручність і практичність, але точно не про нудьгу. Грайте з кольором, фактурами, незвичайними поєднаннями низу і верху, створюйте незабутні багатошарові образи.

Нюанси, про які варто пам'ятати при створенні «бази»

Якою би стабільною не була «основа», вона теж знаходиться під впливом трендів. Модні новинки впливають на базу поступово. Змінюється наша свідомість, а разом з нею трансформується ставлення до колірних сполучень, з'являються нові фасони, принти, фактури. Ще п'ять років тому в базу входили кардигани з тонкого трикотажу, приталені блузи і джинси скінні. Зараз ці вироби не тільки покинули категорію «база», а й розмістилися в списку жорстких антитрендів.

Не існує універсального списку виробів, які підійдуть для школярки, студентки, працівниці державної установи зі стажем і домогосподарки з трьома дітьми. Експерти можуть називати базові речі, які повинні бути в гардеробі, але не варто забувати про власні відчуття. Замість шаблонів обирайте образи, які стануть продовженням вашої особистості.

10 актуальних речей для будь-якої шафи

Незважаючи на зміну трендів, відмінності у віці або способі життя, в гардеробі модниць можна зустріти схожі речі. Все тому, що вони легко комбінуються з нарядами в будь-якому стилі:

  1. Біла сорочка.Одягніть її з джинсами - отримаєте стильний міський casual. Доповніть лаконічним жакетом і брюками - ідеальний варіант для ділової зустрічі. У поєднанні зі спідницею-міні і грубими черевиками біла сорочка виглядає сміливо і не менш гармонійно.
  2. Гольф (водолазка). Ще один предмет гардеробу, який полюбили жінки різного віку. Поєднується з будь-яким низом і робить образ елегантним і спокійним.
  3. Біла футболка. Стане в нагоді в спеку і прохолоду. Виграшно виглядає з кардиганами, жакетами, косухами, спортивними кофтами.
  4. Джинси. Прямі, кльош, завужені, boyfriend - в цьому випадку модницям краще вибирати ту модель, яка підкреслить переваги їх фігури. Вдало і недорого купити джинси в Україні не складе труднощів, якщо ви точно знаєте, який фасон вам потрібен.
  5. Светр щільної в'язки. Варто доповнити його утепленими спортивними штанами, і образ для поїздки за місто готовий. У комбінації з джинсами вийде відмінний лук для прогулянок, а зі спідницею-карандашлм і високими чобітьми - ідеальний образ для походу в кафе з подругами.
  6. Жакет. З офісного стилю цей предмет одягу міцно закріпився в категорії «база». Модниці носять його з майками в білизняному стилі, топами, блузами, водолазками, сукнями. Крім звичних чорних і синіх відтінків не менше популярними є беж, меланж, графіт і навіть бордо.
  7. Лаконічне пальто або плащ. Може бути як основою, так і головним акцентом в образі. Незмінно актуальними залишаються жіночі пальта традиційних монохронной кольорів і відтінків коричневого.
  8. Плаття простого крою. У цьому випадку головну роль відіграє вибраний вами стиль: одні віддають перевагу облягаючим сукням-футлярам, іншим ближче бохо, треті вибирають легкі романтичні моделі, а четверті без розуму від трикотажних виробів прямого крою. Для красивих жіночих суконь є місце в кожному гардеробі!
  9. Кардиган. Щільна, м'яка, зручна кофта підходить і для затишних вечорів у колі сім'ї, і для прогулянок на свіжому повітрі.
  10. Лаконічні брюки - вдала альтернатива джинсам. Дудочки, укорочені, широкі палаццо, бавовняні чінос - сучасний вибір вразить навіть спокушену модницю.

Розбираючись в основах комплектації базового гардеробу для жінок, можна створити гармонійну «капсулу» за індивідуальними параметрами. У цьому також допоможе  створення дощок бажань з вподобаними луками. Незабаром ви помітите, як формуєте базовий гардероб інтуїтивно і більше не маєте потреби в підказках навіть професійних стилістів.

 

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені