(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Вибираємо одяг для дитячого садка
Лютий 27, 2020

Вибираємо одяг для дитячого садка

Автор:

Якщо малюк вже досить великий і готовий відвідувати дитячий садок, то питання про необхідний комплекті одягу встає автоматично. Інтернет-магазин «Berni» готовий зорієнтувати хвилюються мам і тат, в які ж речі найкраще наряджати малюка, щоб день далеко від дому пройшов спокійно і радісно.

Одяг для групи

В інтересах дошкільних установ проконсультувати батьків і надавати їм список речей, в яких рекомендується приводити дитину в групу. Якщо цього не відбулося, дізнавайтеся самостійно, але не тільки у вихователів, а й у батьків інших дітей, які вже відвідують обраний вами дитячий сад.

Загальні правила для всіх дошкільних установ однакові. Якщо відмінності і будуть, то чи не принципові. Як правило, вони полягають у виборі спортивного одягу.

  • Деякі дошкільні установи просять придбати спортивні костюми для дівчаток і хлопчиків: штанці і олімпійки. Інші впевнені, що для занять спортом досить мати шорти і футболку. Така різниця може говорити про те, що в першому дитячому садку опалення в спортивному залі налагоджено гірше, ніж у другому. Інший варіант: якщо вас просять спортивні костюми для хлопчиків купити на осінь або весну, швидше за все це стосується доотопітельного періоду.
  • У дитячих садках крім стандартної фізкультури проводяться окремі заняття для хлопчиків і дівчаток. У цьому випадку буде потрібно інша форма: футболки та шорти для хлопчика, а для ніжних представниць прекрасної статі - танцювальні купальники.

Спортивне взуття для садка розділяється на:

  • чешки. Для дитячих ніжок корисно займатися в м'якому взутті, адже в садку часто роблять вправи на попередження плоскостопості (ходіння по рельєфним коврикам). Іноді чешки дозволяється замінити на антиковзні шкарпетки;
  • кросівки. Як тільки погода сприяє спорту на свіжому повітрі, вихователі просять обзавестися відповідним взуттям. Важливо, щоб кросівки підходили за розміром і фіксувалися з липучками. Якщо ніжка малюка худенька, то варто підкласти і приклеїти додаткову устілку.

У чому дитина може ходити в групі?

Підбір робите з раціональних міркувань. У чому вдома ходять дорослі? Чи зручно цілий день провести в красивому платті з рюшами або у вузьких джинсах? Одяг для садка повинна нагадувати домашні речі. Про халатах і старих футболках мови не йде, але вибір повинен бути розумним: в міру зручно, симпатично і просто. Наприклад, якщо вдома дитина звикла бігати в піжамі, то логічніше придбати аналогічну одяг і для групи.

  • У літню пору діткам буде комфортно в футболках і шортиках. Дівчаткам можна урізноманітнити гардероб сарафаном і трикотажними сукнями, а замість класичних шорт купити спідницю для дівчинки або спідницю-шорти.

Важливе правило для молодих батьків: якщо кімнатний термометр в групі показує 24⁰C і більше, то на дитину має бути один шар одягу.

  • В період міжсезоння потрібно теплий комплект. З цією метою всі також можна купити спортивні костюми для хлопчиків і дівчаток. Коли в приміщенні температура падає нижче 18⁰C під штанцями повинен бути зайвий шар, наприклад, колготки.
  • У зимові місяці дошкільні установи опалюються добре. Хлопцям буде зручно в м'яких штанцях і реглані або футболці. Допускається легінси для дівчаток купити саме на цей же період. Цей універсальний вид одягу хороший тим, що підходить для групи, фізкультури і вулиці (замість колготок під високі шкарпетки чи гольфи).

На одязі для групи передбачте кишеню. У нього малюк сховає носовичок, який буде супроводжувати його протягом всього дня. Хустка замінюйте кожен день або давайте дитині одноразові паперові варіанти.

Якою має бути взуття для дитячого садка

При виборі правильної пари керуйтеся наступними підказками:

  • Вітається взуття з щільним задником і закритим носком. Дітки часто наступають один одному на ноги, вдаряються або просто падають. Так що закриті пальці - запорука безпеки дитини.
  • Переконайтеся, що устілка в сандалики або тапочках для дитячого садка закріплена (приклеєна). В іншому випадку вона зміститься і буде натирати.
  • На устілках повинні бути присутніми супінатори, що перешкоджають розвитку плоскостопості.
  • Краще вибирати взуття на липучці, тоді малюк впорається з нею самостійно.
  • Для групи купите взуття на білій підошві, щоб на підлозі не залишалися смуги.
  • Не купуйте крокси, шльопанці або в'єтнамки для дитячого саду. У них малюк ризикує отримати травму.

Діти часто плутають лівий і правий черевик, але є спосіб уберегти дитину від таких складнощів. Візьміть велику наклейку у вигляді тварини або мультяшного героя, розріжте навпіл і приклейте прямо на устілку. Щоб малюнок не збивався, буде потрібно додатковий шар клею. Існують спеціальні наклейки в взуття для дітей, на яких намальована стопа і підписано ім'я дитини. Це допоможе малюку (і виховательці) швидше відшукувати зниклий сандалик.

Вулична одяг в дитячий сад

Речі для прогулянок заслуговують на особливу увагу, адже саме на вулиці дітки з більшою ймовірністю ризикують переохолодитися, ніж в групі.

  • Для теплої пори року досить купити дитячі спортивні костюми для дівчинки і хлопчика. Також підійдуть широкі джинси з м'якою гумкою на поясі. Вузькі моделі в дитячий сад не купуйте. По-перше, при нахилах вони оголюють спину (і не тільки), а по-друге, дитина сама їх не зніме.
  • Демісезонний одяг повинен бути непромокаючої. Це стосується взуття, курток і штанів.
  • В якості головного убору підійдуть шапки-шоломи або інші варіанти, які закривають вуха і шию.
  • Шарфи і снуди в дитячий сад краще не носити. Їх легко втратити або за що-небудь зачепитися.

Вибирайте одяг дитині разом з інтернет-магазином «Berni». Це спростить адаптацію і зробить для малюка кожен день в дитячому садку приємним проведенням часу.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені