(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Домашній текстиль

Червень 22, 2020

Автор:

Правильний розмір постільної білизни вирішує масу проблем. Вам не доведеться підшивати, підрізати або придумувати інші способи підгонки габаритів комплекту під сімейне ложе або дитяче ліжечко. Питання з ковдрою, що постійно вибивається із підодіяльника, збитим простирадлом або подушкою теж вирішиться автоматично. Варто один раз розібратися з тим, як вибрати розмір постільної білизни, і все життя користуватися. Інтернет-магазин «Берні» підготував...

Лютий 28, 2020

Автор:

Кімната для дитини - серце його світу. Тут все звично, приємно і надійно. Щоб подібні відчуття супроводжували малюка кожен раз, як він виявляється у власній дитячій, подумайте про правильно підібраних шторах. Ми допоможемо придбати відповідні штори в дитячу кімнату - купити Україна їх може прямо у нас на сайті з доставкою та гарантією.

Подсказки для родителей по выбору штор в детскую

Придбання декоративних елементів в приміщення, де спить дитина, завжди...

Листопад 06, 2019

Автор:

Ні для кого не секрет, що затишок квартири сильно залежить від наявності текстилю в інтер'єрі. Найсучасніший ремонт і стильні меблі можуть виглядати холодно і відсторонено без тканин і м'яких подушок, штор, колірних плям оббивки і килимів. Саме вони надають приміщенню житловий вигляд, притягують погляд, ваблять перебувати в кімнаті довго і відпочивати.

Текстильне оформлення дуже важливо і тому необхідно підходити з розумом до його вибору. Звертайте...

Листопад 06, 2019

Автор:

Розробляючи дизайн дитячої кімнати, необхідно чітко усвідомлювати, що дитині може швидко набриднути певна тематика. Тому громіздкі і вузькоспеціальні речі краще не використовувати. Навпаки, підійдуть знімні елементи декору, наклейки, текстильні деталі і те, що можна швидко поміняти або доповнити.

Кімната дитини - це його особистий простір, де йому потрібно самовиражатися, воно повинно включати в себе і зону гри, і зону відпочинку, і зону для навчання. Є...

Серпень 29, 2019

Автор:
Норми сну дитини в один рік

Однорічний малюк здається батькам зовсім великим і самостійним. І це зовсім не дивно, адже після року розвиток стрімко прискорюється - кожен день дитина набуває нових навичок, розучує нові склади, вчиться впевнено ходити. Розвиток і вдосконалення нових навичок позначається на якості сну. Малюкові, як і раніше, потрібно багато і якісно спати, тому мамі корисно знати - як вкласти дитину.

Перш за все, визначимо середні норми сну...

Серпень 29, 2019

Автор:
Особливості сну дитини від 9 до 12 місяців

Малюк активно розвивається, росте, з кожним днем отримує нові навички, які радісно покращує. Тому сон залишається ключовим фактором, що впливає на якість і швидкість розвитку. Норми сну від 9 до 12 місяців змінюються в міру зростання, приблизно, кожен місяць. Якщо вас цікавить, скільки спить дитина в 9 місяців - сумарно на добу близько 10-12 годин, час активності становить від 3 до 4 годин.

Ближче до року час активності...

Серпень 29, 2019

Автор:
Норми сну немовляти від 3 до 6 місяців

Період 3-4 місяців можна назвати для батьків довгоочікуваним, адже діти в цьому віці вже не прокидаються вночі кожні 2-3 години. Нічний сон стає спокійним і тривалим. Звичайно, все індивідуально, якщо у вашого малюка починають прорізуватися зубки в 3 місяці, про спокійний сон можна забути. Якщо в три місяці вам ще потрібно прокидатися для нічних годувань, то в 6-8 місяців дитина здатна спати всю ніч.

В цілому, норми сну...

Липень 27, 2019

Автор:

Перші три місяці найскладніші та дуже відповідальні, для батьків та дитини. Батьки багато чого не знають: що і як правильно зробити, а малюк потрапив в незнайоме середовище, йому потрібно чимало зусиль для адаптації. Перші тижні малюки тільки їдять молоко або суміш і сплять. Поступово час неспання збільшується, дітки проводять більше часу, розглядаючи все навколо.

Якщо вам цікаво, скільки в добу спить малюк до 3 місяців - приблизно 17-18 годин перші тижні,...

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені