(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Як правильно вибрати дитяче взуття на зиму
Грудень 25, 2019

Як правильно вибрати дитяче взуття на зиму

Автор:

Наближається зміна сезону? Значить, пора задуматися, як безпомилково вибрати зимове взуття для дітей і на які критерії при цьому спиратися. Дорослим доводиться ретельно розібратися, як правильно підібрати розмір дитячого взуття, адже малюки не завжди можуть підказати, наскільки зручно їм у пропонованій моделі.

Купівля хорошої зимової пари вимагає куди більшої уваги, ніж підбір одягу. Під час примірки візуально непросто зорієнтуватися в реальних відчуттях малюка. Але ж добре обрана взуття позначається на багатьох аспектах здоров'я: від збереження гарної постави і легкої ходи до захисту від переохолодження та захворювань дихальних шляхів. Від коректності вибору залежить, чи будуть ніжки дитини промокати в сльотаву погоду, не посковзнеться він в ожеледь, як правильно буде формуватися стопа і наскільки зручно буде малюкові займатися активними іграми взимку на вулиці.

Підбір пари не повинен зводитися тільки до зовнішнього вигляду - важливо звертати увагу на розмір, матеріал самого взуття та підошви, тип утеплювача. У консультантів інтернет-магазину «Berni» є значний досвід в цьому питанні. Більш того, на нашому ресурсі пропонуються тільки безпечні та якісні вироби, серед яких ви точно зможете підібрати кращий варіант, що задовольняє всім вашим вимогам.

Як правильно підібрати розмір дитячого взуття

Перший критерій зручною пари - це правильно визначений розмір. Взуття надмірно великого розміру сприяє розтягування і навіть переломів. Як би ви не намагалися зафіксувати ніжку в невідповідному черевичку, вона все одно буде перебувати в неприродному положенні, а значить, в майбутньому можуть виникнути проблеми зі здоров'ям.

Маленька взуття - причина викривлення пальців ніг, зміни підйому, неправильного розподілу навантаження і створення зайвої напруги в суглобах і зв'язках. Занадто вузькі або невідповідні по довжині черевички тримають м'язи в зайвому напрузі, а значить, малюк швидше втомиться і буде скаржитися на дискомфорт. Якщо бажаєте придбати чоботи для дівчаток або хлопчиків на зиму, вам потрібно дізнатися, як правильно підбирати її розмір.

  1. Не купуйте пару, яка припадає дитині притул. Виняток становить тільки легке взуття для танців, в інших випадках завжди повинен бути невеликий зазор.
  2. Під час примірки попросіть дитину просунути ніжку в черевику до упору, що не підвертаючи пальчики. За п'ятою повинно залишитися досить вільного місця, щоб помістити в нього ваш палець - це приблизно 1-1,5 см.
  3. Якщо ви не можете визначити, наскільки в дійсності черевички для хлопчиків і дівчаток завеликі, просто дістаньте устілку і попросіть малюка стати на неї ніжкою зверху. На вазі розмір коректно визначити неможливо.

Види дитячого взуття

  • Тип взуття на зиму залежить від віку дитини, його активності та особливостей регіону проживання.
  • Зимові черевики та чоботи для дітей вибирають більшість сучасних батьків. Чоботи не повинні бути занадто високими, щоб не утрудняти рухів. У них не дуже зручно бігати, як в черевиках, зате для снігових місяців вони підходять значно краще.
  • Мембранна взуття. Її вибирають для теплих зим і міжсезоння. Активні дітки будуть в захваті від яскравих і незвичайних моделей, які пропонують сучасні виробники.
  • Уггі з натуральної овчини і повстяні валянки. При відлиги в такий взуття не погуляєш, а ось для морозу вони підходять добре. Єдиний істотний нюанс - це відсутність каблука. Через це багато педіатри не рекомендують вибирати такі пари в якості основної моделі для малюка на зиму.
  • Сноубутси. Цей тришаровий вид дитячого взуття також називається термобутси за їх особливість відмінно утримувати тепло. Їх можна сміливо носити як в сльотаву погоду, так і в морозний день.

Додаткові критерії підбору дитячої зимового взуття

  1. Вона повинна мати невеликий каблук. Плоска підошва ускладнює тривалі прогулянки і є основною причиною розвитку плоскостопості.
  2. Вибирайте вироби з щільною п'ятою. Жорсткий задник гарантує правильний розподіл ваги тіла.
  3. Добре, коли дитяче взуття для зими має відразу і блискавку, і шнурівку для коригування обсягу по нозі.

Кращі матеріали для дитячого взуття

Вибір сировини, з якого створюється та чи інша пара, - це основа комфортного носіння будь-якої моделі. Ми з радістю зазначимо вас в найбільш затребуваних варіантах, вироби з яких ви зможете зустріти в більшості сучасних інтернет-магазинів.

Шкіряне дитяче зимове взуття

Жоден сучасний матеріал за своїми сумарним позитивним властивостями не зміг перевершити натуральну шкіру. Саме вона вважається оптимальним сировиною для пошиття взуття як діткам, так і дорослим. Таке взуття має наступні переваги:

  • Вона сприяє терморегуляції. Дитяче взуття з натуральної шкіри через мікропори відводить зайву вологу, а отже, не дає нозі потіти і перегріватися.
  •  
  • Приймає форму стопи. Завдяки хорошій пластичності шкіряні дитячі зимові чоботи трохи розтягуються, як би «підлаштовуючись» під особливості конкретної ніжки.
  • Зберігають тепло. Натуральна шкіра навіть в сильний мороз не дає нозі переохолодитися.
  • Має довгий термін служби. Хороші шкіряні черевички за сезон практично ніколи не виходять з ладу. А якщо вони ще й мають якісну підошву з гідного матеріалу, то їх можна ще не раз передавати або перепродувати.

Шкіра на сильному морозі дубєєт, і це, мабуть, єдиний істотний недолік такої сировини.

Інші натуральні матеріали

Взуття із замші завжди виглядає дорого і презентабельно. Однак:

  • Вимагає особливого догляду. Для підтримки зовнішнього вигляду пари потрібно освоїти нескладну, але додаткову науку з чищення та сушіння замшевих виробів.
  • М'якше навіть самої якісної шкіри. Тому в шкарпетці такі пари куди приємніше і зручніше.
  • На морозі не твердне - її можна носити при температурі до -15-20⁰.
  • Промокають в сльотаву погоду. Щоб матеріал не пропускав вологу, доведеться обробити пару спеціальним водовідштовхувальним складом.
  • Чи не є бюджетним варіантом. Ціна на такі черевички порівнянна з шкіряними моделями.

За багатому зовнішньому вигляду з замшею може зрівнятися тільки нубук, але він відноситься до синтетичних матеріалів, і це робить його менш привабливим в якості основи для створення зимових дитячих пар взуття.

Взуття для дітей з екокожі або шкірозамінника

Вона має наступні характеристики:

  • Не призначена для холодів. Більшість виробників пропонує купувати синтетичні вироби для носіння при температурах не нижче -5⁰.
  • Не приймає форму ноги, тому вимагає ретельного підбору під особливості стопи.
  • Не пропускає вологу і тепло. При довгому носінні ніжки в такій парі починають мерзнути - ще одна причина не купувати взуття з пресованої або екокожі на сильні морози.

Навіть найдостойніші вироби з даного матеріалу коштують в рази менше шкіряних черевичок. Недорога зимове взуття зі шкірозамінника - далеко не ідеальний варіант для дітей, однак, її доцільно придбати в якості тимчасового рішення.

Гумове та текстильне взуття

У гумових чоботях повинен бути присутнім шар якісного утеплювача. Без цього ніжки швидко і сильно промерзнуть. Краще, коли дитячі зимові чоботи або черевики мають прогумовані вставки прямо над підошвою або на шкарпетці, - це захистить взуття від протікання в негоду.

Текстиль використовується при виготовленні мембранної взуття. Такі варіанти підходять для діток, які ще не дуже активні і проводять більшу частини часу в колясці. На відміну від дитячого взуття з гуми, мембранна взуття промокає в дощову і сльотаву погоду, але для прогулянки по засніжених доріжках підходить чудово.

Матеріали для виготовлення підошви для дитячого зимового взуття

  • Поліуретанова основа. Вона відрізняється видимої пористістю і шорсткістю. Поліуретан (мікропори) відмінно ізолює тепло, не дає нозі промерзати від землі і має відмінну зносостійкість. До плюсів також можна віднести невисоку собівартість.
  • Термоеластопластановая підошва виглядає грубуватою. На ній помітні ямки, зате вона може бути куди товщі, ніж перший варіант. Такий матеріал добре пружинить і гарантує зручну в повсякденному носінні амортизацію, тому підходить для активного використання.
  • Дитяча підошва для взуття з полівінілхлориду - це дуже міцний і надійний матеріал. Через значну вагу він частіше використовується при виробництві взуття для старших діток. Особливістю полівінілхлориду вважається його складність з'єднання з натуральною шкірою, тому дана підошва використовується при виробництві виробів зі шкірозамінника.

Варіанти утеплювача для зимових моделей

Утеплюють також поділяються на натуральні і штучні. Найбільш актуальним варіантом вважається хутро, натуральне варіант якого відмінно зігріває і утримує тепло. Штучний утеплювач відрізняється як візуально, так і функціонально.

  • Натуральне хутро кріпиться безпосередньо до шкіри, коли як штучний матеріал приклеюється до текстилю.
  • Для першого варіанту властива візуальна матовість і м'якість. Невелике мерехтіння або блиск видають сировину штучного походження.
  • Дитяче взуття з утеплювачем з натурального матеріалу коштує значно дорожче штучних аналогів.

Дуже гідним варіантом є тінсулейт. Він коштує чимало, зате має прекрасні гіпоалергенні, вологостійкі і теплоізоляційні властивості. Саме цей матеріал використовується для виробництва взуття для астронавтів.

Більш низька вартість у інших штучних наповнювачів - холлофайбера і синтепону. Щоб уникнути неприємних відчуттів при носінні таких виробів, потрібно пододевать шкарпетки або колготки, також створені з синтетичних тканин.

Чи безпечно купувати взуття з ненатуральних матеріалів?

Коли хочеться замовити шкіряний виріб, а фінанси не дозволяють це зробити без шкоди для сімейного бюджету, покупка дитячих зимових черевичок з штучні матеріалів може вирішити проблему. Головне, щоб пара була виготовлена ​​силами відповідального виконавця.

У законі, який визначає критерії створення дитячого одягу і взуття, зазначено, що пошив виробів повинен здійснюватися тільки з безпечних для здоров'я матеріалів. Бажаєте, щоб ваша крихітка проносила цілий сезон дорогоцінну пару, тоді краще звертатися до постачальників, що працюють з перевіреними виробниками. Інтернет-магазин «Берні» гарантує, що ваше чадо буде радісно носити обрану пару, а вам не доведеться ламати голову над способами її лагодження або заміни.

Модний дитячий зимове взуття

Безліч незвичайних моделей, які сьогодні пропонує ринок, може збити з пантелику. У моду увійшли згадані вище сноубутси і полюбилися багатьом за свою універсальність, цікавий зовнішній вигляд і відмінні експлуатаційні характеристики. Таке взуття коштує чимало, тому в якості більш бюджетного варіанту можна придбати уггі або валянки з м'якою підошвою для малюків до року, благо виробники балують споживачів безліччю цікавих дизайнерських варіантів.

Для зовсім крихт купувати модний зимового дитячого взуття взагалі не обов'язково. Поки дитина перебуває в колясці, йому буде досить теплих пінеток або комбінезона, цілком закриває ніжки. Дошкільнятам вибирають черевики на щільній підошві, з жорстким задником і зручною липучкою.

Найбільшим попитом серед варіантів для дітей шкільного віку залишаються зимові чоботи і черевики. Великий вибір такого взуття ви знайдете в асортименті інтернет-магазину «Berni». Тут знайдуться ідеальні варіанти за вигідною ціною для діток будь-якого віку.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені