(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Правила вибору зимового верхнього одягу для новонародженого малюка
Грудень 25, 2019

Правила вибору зимового верхнього одягу для новонародженого малюка

Автор:

Хочете дізнатися, який варіант верхнього одягу для новонародженого найкраще підійде вашій дитині? Значить, ця стаття для вас. Консультанти інтернет-магазину «Berni» пропонують професійну допомогу в підборі якісної, безпечної та доступної одягу для малюків. Спираючись на наші рекомендації, ви можете вибрати кращий конверт для новонароджених для виписки і прогулянок в холодну пору року, дізнаєтеся плюси і мінуси інших моделей (комбінезонів і курток), навчитеся вибирати відповідні матеріали і забезпечите своїй дитині повний комфорт в довгі зимові місяці.

Вибираємо модель верхнього одягу

Новонароджені мають недосконалою системою терморегуляції. Її формування відбувається в перші місяці життя, через що малюки дуже сприйнятливі до перепадів температури. Зберегти імунітет допоможе тепла і затишна верхній одяг для немовляти, яка поставляється в наступних варіантах:

1. Зимові конверти для новонароджених.

Малюки не в захваті від тривалих перевдягань, а легкі у використанні конверти дозволяє швиденько укутати дитини, застогнав блискавку або кнопки. Багато педіатри рекомендують внести такий варіант верхнього одягу в список покупок необхідних теплих речей для новонародженого.

У конверт не задував холодних повітря, він не задирається. У такій верхньому одязі для новонароджених на зиму ніжки і ручки малюка знаходяться поруч з його тілом, як пальці в рукавиці, тому дитина точно не замерзне. Різновидом конвертів вважається варіант з рукавами. Його вибирають для більш активних крихіток, яким важко терпіти обмеження в рухах.

Мінусом конвертів для новонароджених вважається тільки їх односезонні. Але і цей недолік можна обійти, якщо придбати одяг-трансформер, яку в майбутньому році можна переробити в славний комбінезончик і заощадити істотну суму.

2. Комбінезони для малюка.

У той момент, коли дитина стала більш активним, вчиться ходити або вже освоїв цю нелегку науку, пора задуматися про придбання більш вільного типу верхнього одягу.

Комбінезони для малюка дуже зручні тим, що не дозволяють холодному повітрю піддувати в спину. При придбанні такої верхнього одягу перевіряйте, щоб на ручках і ніжках були м'які манжети-гумки, що дозволяють дитині вільно рухатися, але і не пропускають пориви вітру під одяг.

3. Куртки для новонароджених або роздільні комплекти.

Незважаючи на всі переваги спільних моделей, роздільні варіанти теж дуже популярні. Головна причина в тому, що куртку легко зняти, коли ви з дитиною перебуваєте в приміщенні, наприклад, в магазині.

Який утеплювач вибрати?

Шар утеплювача необхідний для захисту малюка від холоду. Від його типу залежить вартість купується речі. Утеплювачі для верхнього одягу поділяються на натуральні і штучні. До перших належить перо, пух і овчина. Штучні варіанти більш численні: тінсулейт, холлофайбер, ізософт, термофаб, топсфіл, поларгвард, холлофан.

Чим кращі натуральні утеплювачі

  • Вони дозволяють тілу дитини дихати.
  • Прекрасно зберігають тепло.
  • Мають довговічністю.

До істотних недоліків натуральних матеріалів можна віднести особливості їх прання (потрібно спеціальних догляд і використання відповідних засобів). Для деяких чутливих малюків верхній одяг для новонароджених на овчині або пуху може бути протипоказана через ризик виникнення алергії. Якщо ніяких обмежень немає, то натуральний матеріал - ваш вибір.

Переваги штучних утеплювачів

  • Практично не обтяжують одяг. Це прекрасно підходить для діток для року, для яких кожен зайвий шар стає істотною ношею і доставляє дискомфорт.
  • Не викликають алергії. Нехай вас не лякає те, що штучний матеріал створений руками людини. Відповідальні виробники не допускають використання небезпечних для здоров'я складів. Купуючи товар від виробника, що має сертифікат якості, ви можете вити спокійні, що купуєте безпечну і якісну річ.
  • Не вимагають особливого догляду. Звичайного прання в пральній машині засобом для дитячої білизни буде цілком достатньо.

Залежно від товщини шару утеплювача можна визначати температурний діапазон, при якому буде комфортно гуляти в об'єкті придбання комплекті. Найбільш щільні варіанти гарантують тепло і затишок навіть до -30 С⁰.

На що ще звернути увагу? (Воздухонепроникність, водонепроникність)

Водонепроницаемость (Waterproof)

На бірках одягу, що має достатній захист від промокання, стоїть позначка Waterproof і цифра, яка говорить про товщину верхнього матеріалу (вимірюється в міліметрах водяного стовпа).

  1. 1000-1500 мм - цифра означає, що за повну добу матеріал здатний витримати тиск стовпа води саме такої висоти. Це найнижчий показник і часто виробники його навіть не вказують.
  2. 1500-3000 мм - у одязі з такою відміткою можна пройтися під невеликим дощиком без небезпеки промокнути.
  3. 3000-5000 мм - оптимальний варіант для активних малюків, які люблять грати на повітрі в рухливі ігри і, наприклад, забратися в замет.
  4. Вище 5000 мм - в такому костюмі дитині не страшно навіть впасти в незамерзаючих калюжу.

Воздухонепроникність (VTR)

Якщо на бирці ви бачите 1000 грамів / м2 / добу, це означає, що саме така кількість повітря 1 м2 тканини здатний пропустити через себе за 1 добу. Для активних діток хорошим показником вважається 5000 грам / м2 / добу. Грудничкам краще купувати варіанти, на яких стоїть цифра 1000-1500 грам / м2 / добу.

Наявність мембрани

Деякі утеплювачі додатково просочуються спеціальним складом і мають відмітку tex / tec. Це говорить про те, що матеріал верхнього одягу повністю захищений від проникнення холодного повітря.

Купувати одяг з мембраною для немовлят не рекомендується, адже при відсутності активності дитині може стати холодно. А ось для тих малюків, які вже енергійно пізнають світ, додатковий захист не завадить.

Зносостійкість

Деякі матеріали при механічному впливі сильно деформуються, а так як діти часто подають, коли вчаться ходити, буде незайвим потурбуватися про наявність посилених вставок. Зміцнення потребує район колін, ліктів і сідниць. Деякі виробники в цих місцях передбачають наявність тефлонового просочення. Також допустимо використовувати більш щільний матеріал, наприклад, нейлон з поліуретановим шаром, який також називається Кондур. Такі незначні на перший погляд нюанси здатні захистити одяг від передчасного виходу з ладу, а значить, ваш улюблений комплектик з штанців і куртки для новонароджених можна буде продати або подарувати іншому підростаючому маляті.

Матеріал і якість підкладки

До натуральних підкладковим тканин відноситься бавовна. Саме його рекомендують вибирати, продумуючи все необхідне для новонародженого. При пранні він може дати усадку, тому буде доречно перевірити, що одяг має невеликий запас внутрішнього матеріалу.

До штучним типам підкладок відноситься поліестер. Для зовсім крихт він не підходить, а ось дітки від року спокійно можуть носити такі підкладки без небезпеки для здоров'я.

Наявність безпечних декоративних елементів

Якщо на одязі новонародженого присутні якісь додаткові деталі, то краще простежити за їх міцної фіксацією. Крім того, що зайвий декор може викликати незручності при носінні, він ще й небезпечний для цікавого малюка, який все тягне в рот.

Варіанти застібок

Чим дитина молодша, тим менше часу повинен займати процес на його одягання в теплий одяг і вивільнення з неї.

  • Одяг на блискавки. Елементарний варіант, що дозволяє в лічені секунди одягнути і роздягнути дитину. Перед покупкою важливо перевіряти наскільки плавно ходить повзунок, щоб при використанні він не видавав неприємного шуму і не турбував дитини (адже інколи доводиться збирати малюка під час його сну). Щільність застібки теж має значення. Малюк обов'язково буде проявляти активність, і блискавка не повинна розходитися при русі дитини.
  • Верхній одяг для немовлят на кнопках. В такому випадку є незначний ризик, що у вільний простір між кнопками потрапить холодне повітря, але це дуже рідкісний випадок. Зазвичай якісний одяг для малюків продумана досить добре, щоб виключити такий результат подій. Зате на відміну від блискавки кнопки майже ніколи не видають неприємних звуків і гарантують простоту процесу одягання немовляти без зайвого занепокоєння.

Колір дитячого верхнього одягу

Історично склалося, що хлопчиків одягають в відтінки синього, а дівчаток - рожевого. Традиція була заведена ще при дворі Петра Великого, коли членів королівської сім'ї при появі на світ нагороджували ознаками відмінності - особливої ​​стрічкою обраного кольору. Згодом прості люди перейняли у королівської сім'ї цю традицію. За кольором одягу було легко повідомити оточуючим стать своєї дитини.

Сьогодні дотримуватися цього правила зовсім не обов'язково. Колір одягу для новонароджених вибирається за смаком батьків. Деякі не люблять так явно акцентувати увагу на гендер і набувають більш універсальні варіанти: білі, зелені або жовті.

Який розмір одягу у новонародженого

На одязі, призначеному для самих маленьких, розміри можуть бути вказані трьома способами:

  • З позначенням місяців життя: 3 місяці, 6 місяців і т.д.
  • Європейський варіант: 3М, 6М і т.д.
  • Із зазначенням зростання малюка: від 50 см і далі

Найменшим розміром вважається зростання саме 50 см. Якщо новонародженому такі обновки великі, то не варто турбуватися - в перший рік життя діти ростуть особливо швидко, стрибками. Може виявитися, що зазначені на ярличках розміри одягу новонародженого, яка тиждень тому була велика, вже не годяться.

Батьки вважають за краще купувати речі з невеликим запасом. Але варто пам'ятати, що деякі виробники самі закладають достатній резерв, вказуючи при цьому стандартний розмір. При придбанні комбінезонів і курток для новонароджених, можете поцікавитися вимірами або подивитися їх в характеристиках вироби, щоб точно не помилитися з покупкою.

Ще один безпрограшний спосіб дізнатися, який розмір одягу у новонароджених і яку верхній одяг варто придбати, - це звернутися до консультантів. Вони допоможуть зорієнтуватися у великому асортименті новинок і перевірених класичних варіантів, підкажуть особливості ростовки у кожного виробника і запропонують гідні вироби на ваш вибір.

Модні тенденції цієї зими

Сучасний модний верхній одяг для малюків поєднує в собі і комфорт, і гідний зовнішній вигляд. Вам не доведеться шукати консенсус. Звертаючись до перевіреного виробника, досить орієнтуватися на зазначені вище критерії і зовнішній вигляд товару, щоб вибрати ідеальну обновку для дитини. Коли стоїть питання про придбання верхнього одягу для новонародженого, що краще - вирішувати тільки самим батькам. Тому замислюйтесь тільки про те, щоб купується верхній дитячий верхній одяг на пуху або іншому матеріалі, який вам вподобався. Постачальник, який турбується про комфорт покупця і свою репутацію, - найкраща гарантія придбання безпечного і якісного виробу.

Якщо ви довіряєте магазину і виробникові, то за якість яку купує одягу для малюка не варто турбуватися .. Остерігатися варто тільки недобросовісних постачальників, які не можуть гарантувати гідну якість товару, що поставляється. Саме тому в інтернет-магазині «Берні» ви не знайдете виробів, що не має сертифікатів якості. Ми впевнені в своїй продукції і готові проконсультувати вас з будь-якого питання.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені