(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Як правильно вибрати іграшку для малюка і де купити?
Квітень 05, 2019

Як правильно вибрати іграшку для малюка і де купити?

Автор:

Як обрати іграшку для малюка?

Будь-які іграшки є засобом пізнання світу, особливо, для діток до півроку, коли вони ще не вміють сидіти. Підбираючи іграшки для улюбленого чада, важливо перш за все, враховувати вікові норми. Новонародженому незрозумілі сортери, так же, як однорічній дитині вже не цікаво грати з підвісками і пищалками.

Найпростіше обрати іграшку за віком - подивитися на вікові рамки, зазначені в технічних характеристиках.

Як правильно вибрати іграшку для малюка – важливо знати батькам малюків від народження і до 5-6 місяців. Це період активного розвитку мозку, але маленька істота ще не здатна самостійно пересуватися. Та що там, маля тільки тренується сидіти. Тому батькам потрібно всіляко йому допомогти і стимулювати. У цьому віці ідеально підходять різні підвіски, брязкальця. Дуже затребувані іграшки з різними фактурами, що шарудять, дзвіночками. Такі предмети направлені на розвиток різних почуттів.

Різнофактурні тканини розвивають тактильні відчуття, дотик, дрібну моторику, дзвіночки розвивають слух, барвисті кольори сприяють розвитку зорової системи. Батькам важливо пам'ятати, що приблизно до віку 2 місяців малюки ще погано бачать, не фокусуються на далекі дистанції. Тому іграшки потрібно вішати над ними, давати в ручки.

Основні критерії - безпека і функціональність

Цікаво всім батькам які іграшки потрібні малюкам. Тут важливо дотримуватися гармонії – ігровий інвентар повинен бути різноманітним, барвистим, але в міру. Не можна обкладати немовляти з усіх боків строкатими брязкальцями. Маленькій людині потрібен простір для освоєння нової інформації.

Дуже цікаві для малюків іграшки у вигляді прозорих куль, усередині яких розташовані більш дрібні, кольорові кульки. Перекочуючись усередині, вони стукають і дзвенять, сприяють розвитку всіх органів чуття немовляти.

Розмір брязкалець для найменших повинен відповідати ручці малюка, аби він міг вільно схопити іграшку.

Вибирайте підвіски, елементи яких видають різні звуки, наприклад, з дзвіночками і брязкальцями декількох видів. Таке різноманіття приваблює увагу малечі.

Безпека перш за все - всі деталі іграшки повинні бути добре закріплені, мають бути досить великі, аби малюк не міг випадково відірвати їх та проковтнути.

Якщо ви обираєте музичні іграшки, переконайтеся, що їх спів, мелодії не налякають дитину.

Будь-який неприємний, різкий запах повинен насторожити - неприпустимо, щоб дитяча іграшка пахла таким чином.

Оскільки для діток сама захоплююча гра - це жбурляти іграшки об підлогу, звертайте увагу на їх міцність.

Якщо ви вибираєте модний тренд - іграшки з дерева, уважно придивляйтеся, щоби всі поверхні були ретельно відполіровані, на них не було сучків і задирок. Для немовлят неприпустимі іграшки, покриті лаком, потрібно вибирати ігрові елементи шліфовані, без покриття. Малюки все тягнуть до рота, тому лак або фарба просто облізуть і потраплять в маленький шлунок.

Вибираємо за віком

Батьків цікавить - де можна купити іграшки для малюків, від народження і до 12 місяців. Інтернет магазин Berni пропонує широкий асортимент продукції, виготовленої з якісних, безпечних матеріалів. Для новонароджених чудово підходять підвіски-спіральки, що складаються з різних елементів. Спіраль кріпиться на бортик ліжечка або вішається на коляску, привертаючи увагу і цікавість малюка.

Найбільш затребуваними залишаються підвіски-брязкальця, що складаються з багатьох елементів. Такі іграшки створюються у вигляді кумедних звіряток, ніжки яких забавно шарудять, що дуже подобається малюкам. Велика кількість різних фактур і кольорів матеріалів допомагає дитині розвивати тактильні і зорові відчуття. В голові звірятка поміщена кумедна пищалка, що сприяє розвитку слуху. Аби немовляті було легше чухати зубки в період прорізування, передбачений міцний, пружний елемент, який зручно прикушувати яснами і зубками.

Також на вибір батьків представлені різні м'які іграшки, що зацікавлять діток від 1 року і старше.

Малюки від року до 2 років активно вчаться виконувати складні дії, тому в цьому віці популярні різні сортери. Батьки можуть купити кубики, м'ячики, пірамідки. Дуже добре підходять набори, в яких потрібно складати фігурки в отвори відповідних форм, м'які кубики з малюнками. Звертайте увагу на фактуру і колір матеріалів - чим більша різноманітність, тим краще для пізнавальної активності.

Відмінний варіант для цього вікового періоду - бізіборд. Це дошка, на якій розташовані різні ігрові елементи, що тренують дрібну моторику, пізнавальну активність.

Вік від 2 до 3 років - пік розвитку мозкової діяльності і мови, дітки вчаться маніпулювати різними іграшками, активно пізнають соціальні ролі. Тому батькам варто придбати ігрові набори, машинки, лялькові будиночки, фігурки тварин. У цьому віці дитину можна вчити малювати, ліпити, тому активно задіяні аксесуари для малювання, пластилін, кінетичний пісок, глина.

Дошкільний період, з 3 до 4 років - дітки люблять збирати будь-які конструктори, з великими і дрібними деталями, об'ємні лабіринти. Можете знайомити малюків з наборами для творчості, аплікацій. Діти беруть активну участь в соціальних відносинах, тому актуальні для цього періоду набори, в яких дитина може розіграти різні ролі, наприклад, для рольових ігор.

Варто пам'ятати про те, що кращими іграми для малюків є прогулянки на свіжому повітрі, у відповідності з віком. По мірі дорослішання, з дитиною потрібно більше часу проводити на природі, осягаючи навколишній світ. Камінці, палички, шишки, що пролітають хмари відмінно розвивають уяву вашого чада. Ніякі іграшки не замінить увага батьків, що цікавляться життям малечі, проводять час разом, придумують цікаві сумісні ігри.

Якщо ж вас цікавить, де можна купити розвиваючі іграшки для малюків, вам допоможе інтернет магазин Berni. Великий асортимент, якісні та безпечні матеріали, консультації при виборі, а також оперативна доставка - все це чекає клієнтів магазину.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені