(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Як вибрати якісний дитячий одяг?
Квітень 03, 2019

Як вибрати якісний дитячий одяг?

Автор:

Як обрати дитячий одяг правильно?

Найменшеньким неважливо, наскільки є модною, стильною та брендовою одежа. Тому глоовний критерій вибору одягу в юному віці – комфорт. Головне для малюка, аби штанці, кофтинки не сковували рухів, не заважали вільно, впевнено пересуватися, гратися та розвиватися.

Тому, якщо вам цікаво, дитчий одяг як вибрати, перш за все звертайте увагу на речі з натуральних тканин. Допустима наявність теплих чоловічків із синтетичної флісової тканини, які надягають поверх комбінезончика із бавовняної тканини. Синтетичні матеріали погано пропускають повітря, під ними шкіра пітніє, що спричиняє дискомфорт у малечі. Окрім того, синтетика провокує розвиток алергічних реакцій.

Дитячий одяг повинен легко одягатися та зніматися, це актуально і для новонароджених, і для діток, що відвідують дитячий садок. Кофтинки і штанці, які можна легко зняти, спрощують життя мамі, допомагають малюку освоїти навички самообслуговування. Для таких випадків оптимальні кофтинки на блискавках або кнопках.

Якщо ви обираєте гардероб для новонародженого, краще купити чоловічки на кнопках. У них немовляті комфортно, ніщо не заважає рухатися. Кнопки дозволяють швидко розстебнути і застебнути одяг, змінити підгузки.

Безпека – понад усе

Часто батьки не знають - як вибрати безпечний дитячий одяг? Для діток від народження і до року обов'язково слід обирати речі, на яких немає декоративних елементів, які можуть відірватися. Дітки все намагаються спробувати і тягнуть до рота, тому будь-які бантики, шнурівка, якими можна легко подавитися, це табу.

Аби грубі шви і строчки не натирали ніжну шкіру немовлят, діткам до трьох місяців потрібно купувати повзунки і чоловічки з зовнішніми швами. Будь-які шви і фурнітура на дитячій одежі повинні бути пласкими, щоби не викликати роздратування на шкірі. Це ж правило стосуєтся і кнопок - вони повинні бути закриті шаром тканини. При виборі колготок і повзунків звертайте увагу, аби гумка була в міру тугою, інакше вона буде тиснути животик.

Якщо вас цікавить, як вибрати модний одяг, в якому поєднуються висока якість і безпека - вибирайте товари в магазині Berni. Тут ви знайдете одяг для малюків від народження і до підліткового віку. Усі позиції відрізняються високою якістю, виготовлені з натуральних, приємних до тіла тканин, відповідають вимогам безпеки.

Обираємо по сезону

Якщо дитина народилася взимку або ранньою весною, родичів турбує - як вибрати дитячий зимовий одяг? Підбір повзунків, комбінезонів для новонароджених в холодну пору року особливо відповідальний. Для будинку варто придбати кілька сорочечок і чоловічків, з тонкої бавовни і щільної байки. У сильні холоди, щоб не переохолодити малюка, варто надягати носочки на ніжки, оскільки терморегуляція у найменших працює погано.

На прогулянки новонародженого взимку потрібно одягати, в залежності від температури. До -5 можна одягати щільний бавовняний чоловічок, наверх - комбінезон на флісі. При більш низьких температурах додається ще один шар - флісовий чоловічок або комбінезон на овчині. Таке правило діє, поки на вулиці тримається прохолодна температура. Навесні можна переходити на тонкі чоловічки і демісезонний комбінезон. Якщо дитина вже починає вставати біля опори, але ще не ходить, ранньою весною обов'язкові пінетки.

Часто батьки не знають правильної відповіді на питання - як вибрати дитячий весняний одяг. Незалежно від віку, ходить малюк або ще їздить у колясці, одяг повинен бути зручним, обов'язково бути по розміру. Особливо актуально це для дітей, які вже активно бігають - комбінезони, куртки на виріст сковують рухи, заважають.

Часто молоді батьки не знають, як вибрати дитячий осінній одяг. Все досить просто, бажано вибирати товари, які відрізняються практичністю, приємні і комфортні в носінні. Для осінніх прохолодних вечорів варто вибирати комплекти (реглан і брючки або спідниця) з додаванням вовняного волокна. Такі тканини добре утримують температуру, під ними шкіра не пітніє, а значить, дитина надійно захищена від переохолодження.

Активним діткам оберіть одяг зі щільного трикотажу, який добре тягнеться, пропускає повітря і добре утримує тепло. Звертайте увагу на практичність - куртки, комбінезони, штани краще вибирати з вітро- і водонепроникних матеріалів. Штани, кофти, джемпери повинні бути з натуральних, дихаючих матеріалів. Магазин Berni допоможе позбутися від питань - «Верхній одяг, як вибрати?». У нашому каталозі представлені модні, стильні і якісні курточки, реглани, кофтинки, в яких дитині буде дуже комфортно.

Якщо вам потрібний дитячий одяг, як правильно вибрати її вам підкажуть в магазині Berni.

Від року до трьох

З моменту, коли малюк починає ходити, потрібно трохи переглянути свої погляди на одяг. На прогулянки його не потрібно сильно кутати, тому що малюки активно рухаються, досить добре зігріваються. Тому, якщо дитина буде одягнута занадто тепло, підвищується ризик перегріву, а потім, переохолодження при найменших протягах.

Для весни достатньо колготок, трикотажної кофти, курточки, штанів і черевиків по сезону. Звичайно ж, не забувайте і про головний убір. При температурі повітря до +10 одягайте теплі щапочки, поступово, можна переходити на легкі шапочки, хустинки. Для теплих днів досить трикотажного костюма. До дощовому сезону обов'язково запасіть комбінезон і взуття, надійно захищені від намокання.

Діткам 2-3 років вже важливо, наскільки красивий на них наряд, тому є сенс задуматися - як обрати брендовий дитячий одяг. В інтернет магазині Berni представлений великий асортимент модного одягу, для різних вікових груп і сезонів. Для літнього сезону легко підібрати комплект з футболки і шортів, на зиму оптимальними будуть спортивні костюми з щільного трикотажу з флісовим начосом. Всі вироби розроблені з високоякісних, стійких до зносу матеріалів, що дарують малюкам комфорт і приємні відчуття.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені