(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Як підібрати жіночі джинси?
Вересень 14, 2020

Як підібрати жіночі джинси?

Автор:

Не так просто знайти людину, яка не має в гардеробі хоча б одну пару джинсів. Куди простіше зустріти тих, хто поки не знає, як підібрати жіночі джинси так, щоб вони відмінно сиділи. Berni пропонує детальний гід по вибору моделей на кожен день. Ми розповімо, як за допомогою джинсів зробити фігуру стрункішою і вище, а також як доглядати за улюбленою парою, щоб вона служила довгі роки.

Які джинси в тренді?

Мода змінюється щорічно, але є моделі, які актуальні завжди. Скинни - «безсмертний» варіант. Він увійшов в ужиток вже кілька десятиліть назад і до сих пір радує модниць своєю здатністю красиво подовжувати фігуру і робити ніжки стрункими.

Що таке жіночі джинси скінні? Це пряма звужена модель. Вона може мати низьку, середню або високу посадку. Скинни поділяються по довжині штанин (класичні та укорочені), можуть мати декоративні елементи і вибілені ділянки.

Такі джинси підходять усім без винятку. Опираючись на наведені нижче поради, ви підберете не просто джинси, а родзинку вашого гардеробу.

Топ-7 порад щодо вибору жіночих джинсів

Дівчата звертають увагу на фасон, колір, наявність вишивки або іншого декору, але рідко помічають хитрощі виробників. Деякі моделі можна відсіяти ще до примірки, головне знати, на що звертати увагу.

  1. Не бійтеся вкладати гроші в хороші речі. Одяг, яка буде служити роками, не може коштувати підозріло мало. Але і занадто дорогі покупки ні до чого. Це виправдано тільки в тому випадку, коли ви віддаєте перевагу речі певного бренду і купуєте тільки його. Шукайте золоту середину, вивчайте виробників і відгуки, а також не забувайте звертати увагу на компетентність продавця.
  2. Майте мінімум одну пару класичних джинсів традиційного синього кольору. Непогано урізноманітнити гардероб літнім і зимовим варіантом класики, чорним або сірим кольором. Це той мінімум, на якому буде грунтуватися більшість створюваних вами образів.
  3. Під час примірки посувайтеся: обов'язково присядьте, нахиліться, покрутити, щоб дізнатися, як джинси будуть вести себе в «реальних умовах». Переконайтеся, що вони не тиснуть, не тягнуть в колінах, чи не оголюють ті частини тіла, які повинні бути заховані.
  4. Підбирайте джинси під свій тип фігури. Якщо у вас є парочка кілограм, які хочеться приховати, то не купуйте джинси з низькою посадкою. Вибирайте середню, а краще високу талію, яка підкреслить красиві вигини.
  5. Звертайте увагу на колір внутрішньої етикетки. Вона повинна бути білою. Якщо у неї є сірий або блакитний відтінок, то виріб забарвлене дешевої фарбою. По-перше, вона швидко вимивається з тканини, а по-друге, забарвить вашу нижню білизну і шкіру. Якщо купуєте речі онлайн, попросіть продавця надіслати фото етикетки. Це допоможе вам недорого купити жіночі джинси гідної якості.
  6. Склад тканини впливає на термін служби джинсів. Багато шукають бавовняні моделі, забуваючи, що чиста бавовна нееластичний. На відміну від виробів з синтетичної ниткою, такі речі швидко розтягуються в колінах.
  7. Лінія бічного шва трансформує фігуру, зробивши її акуратніше і естетичніше. Слідкуйте, щоб шов на стегнах ні похилим. Він повинен бути чітким і прямим, інакше ноги будуть здаватися нерівними.

Як вибрати джинси за розміром?

Виробники вказують три параметра:

  1. L - довжина по внутрішньому шву.
  2. W - довжина кола по талії.
  3. H - довжина кола по стегнах.

Дівчата, які бажають дізнатися, як правильно підібрати розмір жіночих джинсів, часто не беруть до уваги останній параметр. Він найбільш значимий. Правильно підібрана довжина кола по стегнах відповідає за те, як красиво куплена річ буде на вас виглядати. Великі джинси розтягуються і будуть висіти на стегнах, а маленькі передушать ноги і талію. Це негарно і дуже шкідливо.

Як вибрати джинси, які додають стрункості?

Джинси допоможуть виглядати стрункіше, візуально зменшити обсяг талії і стегон, якщо підібрати їх з розумом. Berni пропонує кілька порад для тих дівчат, які замовляють одяг онлайн.

  1. Звертайте увагу на розмір і розташування задніх кишень. Великі кишені, розташовані близько один до одного, візуально округлюють стегна.
  2. Не купуйте моделі, в яких блискавка починається занадто низько до початку крокової шва. В іншому випадку джинси не будуть прилягати до талії і з'являться непотрібні складки. Така модель візуально додасть кілька кілограм.
  3. Колір має значення. Освітлені ділянки, як і хайлайтер, візуально наближують світлі області і віддаляють затемнення. Потертості на лицьовій стороні джинсів зменшують обсяг ніг, якщо не сильно контрастують з основним кольором і доходять тільки до коліна. А акуратні вибілені ділянки на задніх кишенях роблять ягоди округлі.
  4. Переконайтеся в наявності швів-прострочок на талії. Такий нюанс покликаний зробити лінію стегна більш похилим і сексуальної, а також створити додаткову жорсткість на талії. Завдяки цьому вона візуально зменшується на кілька сантиметрів.
  5. Віддавайте перевагу моделі без зайвого декору. Розрізи і будь-які горизонтальні лінії збільшують розмір ніг, роблячи акцент на їх обсязі.

Як підібрати ремінь до джинсів?

  • Під класичні моделі чорного і синього кольору добре підходять гладкі шкіряні ремені з непомітною декоративною деталлю.
  • При необхідності дізнатися, як підібрати ремінь до жіночих джинсів з потертостями, звертайте увагу на поєднання прострочених контрастною ниткою поясів зі шкіри, замші і деніму (економ варіант).
  • Під світлі джинси вибирайте ремені коричневих відтінків. Це поєднання виглядає максимально багато.

Як правильно доглядати за джинсами?

Не сушіть одяг, в складі якої присутні синтетичні нитки (спандекс або еластан) в сушарці і не прасуєте праскою на максимальній температурі. При виготовленні в тканину додають синтетику, щоб зробити готовий виріб більш еластичним. При високих температурах спандекс і еластан плавляться. Сушіть джинси при кімнатній температурі, щоб вони не втратили форму і прослужили особливо довго.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені