(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Як вибрати розмір дитячого взуття?
Червень 21, 2020

Як вибрати розмір дитячого взуття?

Автор:

При виборі нової пари чобіток або сандалів для карапуза неодмінно постає питання, як визначити розмір дитячого взуття правильно, щоб малюк носив обновку радісно і не відчував дискомфорт. Батькам під силу попередити негативні наслідки від носіння неякісної пари, варто лише купити правильне дитяче взуття в інтернет-магазині, підібравши оптимальний розмір.

Як визначити розмір дитячого взуття по довжині стопи

Перед покупкою обновки батьки хочуть дізнатися, як визначити розмір дитячого взуття по довжині стопи. Для цього буде потрібно обвести ніжку малюка на аркуші паперу і виміряти відстань від п'ятки до кінчика найдовшого пальця. Переведіть це відстань в стандартний розміри за допомогою спеціалізованих таблиць відповідності з інтернету або передайте інформацію менеджеру магазину - фахівець легко зробить це.

Як визначити розмір дитячого взуття по устілці

Підібрати правильну пару можна іншим способом. В цьому випадку не потрібно переводити отримані міліметри в Гостовский розмір.

  1. Витягніть устілку і виміряйте її довжину від п'яти до носка.
  2. Зіставте цей розмір з виміряної довжиною стопи дитини. Ніжка повинна бути коротше довжини устілки мінімум на 0,5 см. Це так званий технологічний припуск, який забезпечує малюку комфортне носіння обновки.

Як вибирати дитяче взуття з запасом?

Купувати взуття на виріст можна, але підходити до питання потрібно акуратно. Особливо це стосується зимових пар, в яких обов'язково має бути присутній повітряний прошарок. Він захистить ніжки від замерзання.

То який запас допустимий в дитячому взутті? Купуйте пари на 1-1,2 см більше реальної довжини стопи дитини. На практиці його легко визначити за допомогу пальця дорослого.

  1. Попросіть малюка встати на ніжки і просунути стопу до самого носика взуття. Переконайтеся, що дитина не підгинає пальці.
  2. Просуньте свій палець за дитячої п'ятою. Якщо він добре проходить, то пару можна брати - це і є відповідний запас.

Яке взуття попереджає розвиток плоскостопості?

Кожна дитина народжується з плоскостопістю. Цей цікавий факт знають не всі, і, коли в дитсадівському віці малюкові ставлять такий діагноз, батьки дуже лякаються. Здається, ніби самі дорослі стали причиною «погіршення» зводу стопи. Насправді це означає, що у дитини правильна форма ще не сформувалася.

Щоб захистити малюка від діагнозу «придбане плоскостопість», дозволяйте йому більше бігати по нерівних поверхнях, забиратися босоніж на шведську стінку і т. д.

За допомогою якісної пари можна виправити форму стопи, яка неправильно формується, але для цього буде потрібно замовити ортопедичні черевички. Вони шиються за індивідуальним лекалом і в магазині не продаються.

Підбір правильного зручного взуття робить процес зростання стопи максимально природним. Гарна пара з точки зору ортопедів - це така, в якій нога не потіє, де вона захищена від травм і в якій дитина не відчуває дискомфорту.

Чи потрібен в дитячому взутті підбор?

Високі підбори для підростаючої леді - це ознака жіночності, дорослості і краси. Тому багато дівчаток потайки приміряють мамині туфлі, а хто сміливіший - просять у батьків придбати нову пару хоча б на невеликому каблуці. Дитячі лікарі кажуть про це наступне:

  1. Підбори, танкетка і висока підошва для дитини - це джерело розтягувань, вивихів і переломів. Навіть в святковому образі, коли принцеса в шикарній сукні хоче доповнити look блискучими черевичками на каблучку, вона ризикує вивихнути кісточку і забути про танці на кілька місяців. До 12 років ортопеди настійно не рекомендують заохочувати в дівчаток тягу до високих підборів.
  2. Однак невисокий підйом стопи до 1 см вітається навіть у взутті для хлопчиків. Він сприяє формуванню того самого «правильного зводу», який захищає ніжку від придбаного плоскостопості.

Як вибрати дитяче взуття?

Інтернет-магазин «Берні» пропонує основувати вибір на таких критеріях:

  1. Легкість. Важка пара провокує зайву напругу м'язів стопи, гомілки і стегна, а значить, дитина на прогулянці швидше втомиться і буде вередувати.
  2. Якісний матеріал. В даному випадку «якість» означає не тільки виготовлення взуття зі шкіри. Часом дитині зручніше в добре виготовлених тканинних, дихаючих сандалики, ніж щільних і важких варіантах а-ля-СРСР.
  3. Формостійкий задник. Він повинен бути щільним і досить високим, щоб закривати п'ятку цілком.
  4. Еластична підошва зі зносостійких матеріалів. При покупці перевіряйте, щоб підошва легко згиналася біля основи пальців.
  5. Щільна фіксація. Добре, коли взуття має застібки, за допомогою яких ви можете відрегулювати ширину і підйом під конкретну ніжку.
  6. Супінатор. Так називає потовщення на внутрішньому краї устілки, яке попереджає розвиток плоскостопості.

Взуття, по суті, виступає своєрідним одягом для дитячої стопи. У холодну пору року воно повинна зігрівати, в жарку - дозволяти шкірі дихати і захищати від травм і пошкоджень. Якщо батьки вибирають взуття в першу чергу за зовнішнім виглядом, а не по перерахованим критеріям, то, швидше за все, дитина буде мучатися в красивих, але незручних черевичках.

Лайфхак по вибору взуття від Berni

  1. Щоб обновка не тиснула, заміряйте розмір стопи малюка і міряйте нову пару ближче до вечора.
  2. Взуття не повинна бути звуженим. Переконайтеся, що малюк в ньому може ворушити всіма пальцями.
  3. Дитина не повинна розношувати і звикати до пари. У зручному взутті зручно відразу.

«Берні» - це місце, де можна купити дитяче взуття, виготовлене за сучасними правилами створення безпечних і комфортних речей для малюків. Ми раді надати гарантію, щоб ви переконалися в якості товару, що купуєте і повернулися до нас за придбанням таких комфортних босоніжок або туфельок для підростаючого чада.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені