(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Граємо з користю - розвиваючі іграшки для дітей
Березень 29, 2020

Граємо з користю - розвиваючі іграшки для дітей

Автор:

Гра - це найкращий спосіб навчання. Через ігровий процес все малюки в тваринному світі (включаючи людей) пізнають оточення і власні сили. Діти народжуються допитливими, і завдання дорослих грамотно направити їх допитливий розум в корисному і перспективному напрямку. Розвиваючі і м'які іграшки для дітей з першого року життя стають інструментами в пізнанні світу, і інтернет-магазин «Berni» готовий підказати турботливим батькам найкорисніші з них.

Сортери та інші головоломки

Яскраві деталі і прості форми - ось з чого слід починати навчання крихти. Саме вони є основними елементами в сортер. Так називаються розвиваючі іграшки для дітей до року, що складаються з основи з прорізами і деталей у вигляді лаконічних і легко пізнаваних форм: квадратів, кіл, овалів, зірочок, циліндрів. У більш складних іграх з'являються деталі у вигляді фігурок звірів, будинків, машинок, продуктів харчування.

Суть гри полягає в зіставленні деталі і відповідної форми отвори. Сортер розвиває логіку, вчить концентрації і терпінню. Найважливіше, що такі іграшки - це прекрасні тренажери для дрібної моторики рук. Чим краще карапуз справляється з подібними завданнями, ніж легше йому дасться мова, а нові слова будуть простіше запам'ятовуватися.

Конструктори для малюків

  • Такі іграшки частіше купують хлопчикам, хоча дівчатка не менше захоплюються конструюванням будиночків, наприклад, для улюблених ляльок. Конструктори - універсальний тренажер для розвитку мислення:
  • Вони вчать міркувати логічно. Деякі деталі можна встановити в хаотичному порядку, доводиться придумувати, як їх правильно зіставити, щоб будівля не зруйнувалося.
  • Дозволяють класифікувати кольору. Спочатку дитина встановлює деталі без мети, дізнаючись принцип роботи іграшки. А потім починає придумувати красиві споруди, зіставляючи деталі за кольором і розмірам.
  • Вчать просторовому уяві. Перед маленьким інженером стоїть завдання не тільки зробити стійку композицію, але і створити впізнаване спорудження: будиночок повинен бути схожий на будиночок. Дитина вчиться звертати увагу на ті речі, які його раніше не цікавили: як зробити приміщення, в яке поміщається його машинка або куди можна заховати улюбленого ведмедика.
  • Конструктори також впливають на моторику, безпосередньо впливаючи на швидкість і якість мови.

Головне при виборі конструктора - його безпека. Віддавайте перевагу дерев'яним кубиках або виробам з якісної пластмаси. Переконатися в безпеці купується речі можна, якщо поцікавитися у постачальника наявністю сертифікатів на товар або дізнатися назву виробника та почитати про нього відгуки.

Кращі друзі дитини - м'які іграшки

Улюблений плюшевий ведмідь завжди під боком. Він спить поруч в ліжечку, ходить гуляти на дитячий майданчик, дивиться з дитиною мультики і сидить на сусідньому стільці під час обіду. М'які іграшки грають величезну роль в розвитку дитини: вони стають учасникам життя маленької людини і проходять через багато радості і смутку, допомагаючи пережити неприємну щеплення або заспокоїтися, коли малюк переляканий або засмучений.

Батьки можуть купити розвиваючі іграшки в Україні для наступних цілей:

  • Ставити сценки з улюбленого мультика, казки. Ця гра розвиває мовні здібності, уяву і зміцнює пам'ять, адже потрібно згадати черговість подій і правильно їх відтворити.
  • Переживати особливо емоційні ситуації з власного досвіду. За участю плюшевого друга можна оживити спогади про те, як було радісно пити чай в гостях у бабусі або як здорово грати з іншими дітьми на майданчику.
  • Вчити культурі поведінки та гігієни. За допомогою такої іграшки зручно показувати малюкові, що деякі його дії засмучують оточуючих або, навпаки, можуть розвеселити.

Навчальні книжки для дітей до року

Не вірте, що сучасні діти не читають. Їм не подобаються тільки старі сірі книжки ще радянських часів без картинок або з трьома ілюстраціями на весь тому. Малюки тяжіють до книг з раннього дитинства, як і будь-яка доросла приходить в захват від цікавої історії і відмінного сюжету. Якщо книга зроблена грамотно, то вона обов'язково сподобається дитині.

Книжки, з яких варто почати знайомство зі світом літератури:

  • Потішки і віршики. Найкраще запам'ятовуються римовані рядки, саме тому дитячі вірші так часто використовуються для розвитку пам'яті та закріплення словникового запасу.
  • Книжки-кубики. Ці розвиваючі іграшки для дітей дозволяють збирати сюжетну картинку з героями історії. Дитина захоплюється не тільки самим прочитанням, але і радіє, коли допомагає книжці стати «правильної», цільної і розповісти казку як слід.
  • Книжки-іграшки. Вони включають об'ємні, що шелестять або пищать елементи. У них зустрічаються аналоги сквішей (мякішей, які легко осідають під натисканням, а після - приймають первісну форму), мозаїку і навіть динаміки, програють звуки природи або тварин.
  • Навчальні книжки. У них дитина вишукує знайомі зображення, а також знайомиться з новими предметами і їх назвами.

Іграшки для фізичної активності

Спорт повинен бути присутнім в житті людини з самого дитинства, щоб прищепити повагу до власного тіла і здорові звички.

  • М'ячики. Великі і маленькі, кольорові і з зображеннями улюблених героїв - їх різноманітність величезна. М'ячі не просто провокують дитину рухатися, вони розвивають реакцію і концентрацію - дуже корисні для життя навички.
  • Самокати - для діток, які вже впевнено ходять без маминої підтримки.
  • Беговел і дитячі велосипеди - наступний щабель. Підходять для хлопчиків і дівчаток, які вже готові до великих швидкостей.
  • Ролики - з їх допомогою малюк набуває нову навичку і зміцнює ноги, стає уважніше і активніше.

Використовуйте розвиваючі іграшки з розумом, і ваш карапуз виросте розумним і кмітливим дитиною, яким ви будете пишатися!

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені