(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Як вибрати жіноче пальто?
Жовтень 26, 2020

Як вибрати жіноче пальто?

Автор:

Щоб знайти вичерпну відповідь на питання, як правильно вибрати зимовий жіноче пальто, потрібно визначити очікування від покупки, врахувати пропорції фігури, вивчити властивості матеріалів для верхнього одягу, не забувати про своє ритмі життя і довіритися смаку. Виконати всі вимоги реально, якщо детально розібратися з кожним питанням.

Головні відмінності жіночих і чоловічих пальт

е пальто від чоловічого?» - не поспішайте відповідати про розташування застібки. Фахівці зі світу fashion-індустрії давно розвіяли цей міф і виділили конкретні відмінності.

Якщо чоловічий верхній одяг частіше виконана в стриманих і глибоких тонах, то жінок модельєри зазвичай не обмежують в кольорах і принтах. Теж стосується фасону. Серед сильної статі популярні вироби прямого крою, в той час як жодна з дівчат не позбавляють можливості підкреслити жіночні згини талії.

На деяких нюансах позначаються фізіологічні особливості тіла. У чоловічих пальт зазвичай ширше рукава і плечі, а в жіночих є виточки на грудях. Не варто забувати і про любов дівчат до прикрас. На їхньому одязі частіше зустрічаються аплікації, вишивка і інший декор.

Моделі жіночих пальто

  • Поговоримо про найбільш поширені види цього типу верхнього одягу. Найбільш актуальними останнім часом є такі пальто:
  • Однобортні на трьох ґудзиках. Мають класичні лацкани. Вони лаконічні, суворі і практичні.
  • Однобортні з прихованою застібкою. Найчастіше головним акцентом наряду виступає комір - лацканом або шалькой.
  • На запах або пальто-халати. Може додатково застібатися на гудзик. Виділяє лінію талії і відмінно зігріває в холодну пору року.
  • Двобортне. Універсальна класична модель з двома рядами гудзиків.
  • Об'ємне - кокон або балон. Зазвичай не має вираженої талії і не прилягає до тіла.
  • Бушлат - коротке двубортное пальто з щільної тканини з відкладним коміром і помітними лаконічними гудзиками.
  • Шинель. Має хлястик на спині, лаконічні гудзики в два ряди і завужені плечі.
  • Кромбі - вкорочене пальто, яке зовні нагадує утеплений жакет в класичному стилі.
  • Манто - вільна накидка без рукавів.

Керівництво з вибору жіночої пальто

Настав час перейти від теорії до практики. Трохи розбираючись в моделях і фасонах, набагато простіше зрозуміти, як правильно вибрати зимовий жіноче пальто. Для цього варто лише скористатися нашою шпаргалкою.

Фасон і фігура

Багато жінок марно намагаються приховати недосконалості, купуючи верхній одяг не свого розміру. В результаті виріб виглядає незграбно і доставляє дискомфорт. Тому важливіше розуміти, як правильно носити жіноче пальто.

Невисоким дівчатам з пишними формами варто відмовитися від довгих моделей і зупинитися на короткій довжині. Приховати широкі стегна допоможуть прямі фасони або трапецієподібний поділ. Однобортні пальто утворюють вертикаль, яка візуально витягує силует. При масивному верху і вузьких стегнах не рекомендується декор на плечах і грудях, але допускаються кишені. Вони збалансують пропорції.

Високим і струнким жінкам підійдуть подовжені варіанти пальто-халатів. Мініатюрним дівчатам з дрібними рисами обличчя краще вибрати вироби з невеликим коміром. Додати обсягу верху допоможе двубортная модель або шинель, а також пальто з великими лацканами.

Тканина і якість

Більшість видів верхнього одягу шиється з комбінації натуральних і синтетичних тканин. Це дозволяє шкірі дихати і зберігати тепло, а саме пальто при цьому не линяє, не деформується і не викликає алергії. Не перший сезон в фаворитах у модниць вироби зі штучного хутра. Вони полюбилися дівчатами завдяки своїй універсальності і тому не обтяжують питаннями на тему як правильно носити жіночі пальто.

Щоб при носінні підкладка не вибиватися, нижній край виробу повинен бути підігнутий мінімум на 3 см і на 2 см в рукавах.

Колір і принт

Якщо вам потрібна універсальна модель для базового гардероба, вибирайте однотонні пальто класичних кольорів. Завжди актуальні молочні відтінки, Кемел, монохром, хакі, марсала, запорошений рожевий, шоколадний, темний зелений.

Уникайте занадто насичених і кричущих квітів. Вони не підходять для повсякденного носіння. З принтів віддавайте перевагу класиці і вибирайте клітку або нестаріючу «гусячу лапку».

Пальто під образ життя

Можна купити верхній одяг з ідеального матеріалу, вона буде шикарно сидіти по фігурі, але ви так ні разу її не надягнете. Причини класичні: боязнь забруднитися в громадському транспорті, незручність при водінні автомобіля, невідповідна модель для прогулянки з дитиною або огидна погода. А можна недорого купити жіноче пальто і носити його, не знімаючи, просто тому, що воно комфортно, практично, універсально і поєднується з вмістом вашої шафи.

Щоб розуміти, як правильно носити жіноче пальто, відкрийте гардероб і визначте, яка модель верхнього одягу вам більше підійде:

  • ділової дрес-код відмінно виглядає з двобортними виробами, бушлатом, шинеллю, манто;
  • для casual можна сміливо вибирати однобортні види, Кромбі або денім;
  • пальто на запах або на трьох ґудзиках вважаються універсальними.

Де купити жіноче пальто?

Сьогодні в нашому розпорядженні онлайн-покупки, мас-маркети, ринки, бутики, послуги індивідуального пошиття. Незважаючи на такий широкий вибір, залишається відкритим питання: «Де купити жіноче пальто?». Кожен варіант має свої недоліки: бутики дорогі, індивідуальний пошив вимагає часу і сил, ринки не гарантують високої якості.

Інтернет-магазину Berni знайомі всі сумніви, які виникають при онлайн замовлення. Тому, здійснюючи у нас покупку будь верхнього одягу, ви гарантовано отримуєте:

  • якісний сертифікований товар.
  • тривалу гарантію з можливістю повернути або обміняти товар.
  • швидку доставку по Україні.

Всі фотографії товарів зроблені наживо, а зазначені характеристики в описі відповідають дійсності.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені