(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Який одяг потрібен в перший рік життя?
Червень 01, 2019

Який одяг потрібен в перший рік життя?

Автор:

Який одяг потрібен дитині в перший рік життя?

Всі жінки, ледь дізнавшись про новий для них статус, поспішають прикупити обновки для малюка. Звичайно, ви можете купити кілька симпатичних боді або повзунків, але до покупки основної маси речей для вашого малюка краще підійти зважено. Важливо заздалегідь вивчити, які ж базові речі в гардеробі немовляти?

Важливо: не купуйте все підряд, тільки тому, що вам сподобався одяг. Пам'ятайте, до 6 місяців малюки ростуть дуже швидко, і вам потрібно буде міняти розмір кожного місяця. З шести місяців зростання трохи сповільнюється, і у вас буде місце для фантазії. Ви зможете накупити багато одежинок, і не переживати, що дитина виросте з них занадто швидко.

Перш, ніж скласти список, подумайте, як часто ви будете прати дитячий одяг. Враховуйте, що перші кілька місяців весь одяг, що контактує з тілом, а це сорочечки, повзунки, боді, потрібно прати щодня. Іноді одяг потрібно прати кілька разів на день, у міру забруднення. Якщо ви не будете встигати прати все, краще купити одяг з запасом, щоб ви завжди могли переодягнути малюка в чисте і сухе.

Якщо для вас актуальне питання «Як вибрати дитячий одяг до року?», Пам'ятайте про сезонність. Якщо малюк з'явиться на світ в кінці сезону, наприклад, у лютому, купіть кілька зимових речей, і зробіть великий запас демісезонних комбінезонів, флісових чоловічків.

Важливе правило при виборі дитячого одягу - зручність і функціональність. Для немовляти мода і престижність бренду не мають ніякого значення. Головне, щоб одяг був виготовлений з натуральних, якісних тканин. Зсередини не повинно бути ніяких швів, виступаючих кнопок або ґудзиків, вся фурнітура повинна бути захована під спеціальним клапаном.

Базові елементи дитячого гардеробу

Отже, почнемо по порядку, що ж має бути на полицях до моменту поїздки в пологовий будинок. Для малюків, які з'являться на світ у холодну пору року, обов'язковий теплий конверт. Він може використовувати його не тільки на виписку, а й пізніше – його можна укладати у візочок, для утеплення. Дуже практичні конверти-трансформери, вони розкладаються і перетворюються в теплу затишне ковдру.

Комбінезон для прогулянок на двох блискавках, синтепоні, з утепленою підкладкою на овчині. Можете купувати таку одежу на виріст, оскільки за зиму малюк обов'язково виросте, і якщо одяг буде впритул, вам доведеться змінити за зиму два комбінезона.

Якщо вас цікавить безпечна верхній одяг, як вибрати, на весну і осінь стане в нагоді вітровка з тканини, що не промокає і не продимається. Для холодних днів краще вибрати вітровку на синтепоні, а для погожої пори курточку легшу, без утеплювача. У перехідний період, коли вже немає зимового холоду, але сонце ще не гріє, необхідно захистити малюка від вогкості і холодного вітру.

Важлива річ у гардеробі новонароджених - чоловічки з флісу або велюру. Їх піддягають під основний комбінезон, якщо на вулиці дуже холодно.

Повзунки можна вибирати для новонароджених, приблизно, до 2 місяців, поки малюки ще не дуже активні. При покупці повзунків звертайте увагу на гумку - вона повинна бути м'якою і широкої, щоб не тиснути животик.

Якщо вас цікавить, який одяг потрібен від народження до 3 місяців, то чоловічки (комбинезончики) - основний елемент гардеробу новонароджених малюків. Приблизно, з трьох місяців дітки активно повзають, перевертаються, тому повзунки і кофточка будуть постійно сповзати, перекручуватися. Чоловічок це комбінована кофточка і повзунки, що не сповзають, і мама може бути спокійна, що малюк не замерзне.

На літній період підходять боді - чоловічки без рукавів і штанців. Якщо вдома або на вулиці не дуже жарко, до них можна надягати спідничку для дівчинки, штанці для хлопчика.

Якщо вас цікавить дитячий одяг до року, як вибрати, звертайте увагу на якість. Тканини обов'язково повинні бути натуральними, це важливе правило дотримуємося, незалежно від віку дитини. На бавовняний бодік або чоловічок можна надіти флісовий або трикотажний комбінезон, але одяг, до якого торкається шкіра, обов'язково повинен бути з натурального матеріалу.

Діткам, що активно цікавляться навколишнім, не купуйте одяг з аплікаціями, нашивками, які легко відірвати. Адже малюк може потягнути невеликий декоративний елемент у рот.

Що поміняти в гардеробі малюка від трьох місяців

Пісочник (ромпер) - така дивна назва іноді викликає у мам подив. Звичайно, в такому вбранні крихт не саджають у пісочницю, а назва походить від англійського one piece, тобто, один шматок. Це злитий комбінезон, в якому поєднуються маєчка і шортики. Пісочник дуже зручний - в ньому у малюка нічого не задирається, спинка завжди закрита. Ромпер, переважно, шиють з легких тканин, для теплого сезону. У пісочнику ідеально гуляти в спекотні дні, також в них комфортно спати. Купувати ромпер відмінно з 3 місяців, раніше мамі буде не дуже зручно одягати такий одяг через голову. Пісочники для дівчаток зшиті у вигляді сарафанів, тому влітку ваша малеча буде справжньою леді.

Який одяг потрібна дитині від 6 до 9 місяців? Це – період відкрить і вивчення навколишнього світу. Малюк активно переміщається по будинку, найчастіше, на четвереньках. Все індивідуально, деякі дітки впевнено стоять вже в шість місяців, але більшість немовлят починають ходити до року. Маленькі дослідники часто брудняться, вивчаючи простір навколо, під час трапези. Тому зручнішим буде одяг з роздільним верхом і низом, так мама легко переодягне брудну футболку або кофточку.

У літній період, коли в кімнаті температура тримається на позначці 22-25 градусів, малюк від піврічного віку може ходити в підгузках, легкої футболці і шортах. Але якщо дитина часто повзає на колінах, краще вибрати легкі штанці.

Якщо ви не знаєте, як правильно вибрати одяг однорічній дитині, обов'язково орієнтуйтеся по сезону. Кофтинки і штанці вибираємо за тими ж правилами, що і 8-9-місячного дитині. Комбінезони, курточки бажано вибирати з мембранної тканини, що не промокає і захищає від вітру.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені