(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Модний або зручний - яким має бути дитячий одяг?
Листопад 25, 2013

Модний або зручний - яким має бути дитячий одяг?

Автор:
На що ви звертаєте увагу, вибираючи одяг своїй дитині: на якість тканин, зручність крою, переваги самого малюка? А чи важливо для вас, щоб наряди, які буде носити ваша донька чи син, були модними? Це питання можна віднести до одвічних проблем батьків: модне або зручне, стильне і яскраве або просте і немарке ...
 
Багато батьків приходять до висновку, що гнатися за модою немає сенсу, адже дитина не буває в «високому суспільстві», де можна було б покрасуватися дизайнерської сорочкою або сукнею з нової колекції. Та й вартість одягу в іменитих бутиках здатна шокувати непідготовлених тат і мам.
 
Проте, якщо поглянути на питання під іншим кутом, можна виявити, що брендовий дитячий одяг далеко не завжди коштує шалених грошей, а стильний дизайн майже завжди поєднується з продуманістю крою та зручністю для малюків. Просто потрібно знати, де купувати і на які бренди звертати увагу.

Чим хороший модний одяг для малюків?
 
  1. Він виховує у дітей хороший смак, що особливо важливо для дівчаток. Адже якщо в ранньому віці на дитину можна одягти практично що завгодно - і він у всьому буде виглядати мило, то вже в школі, а часом навіть в садку діти починають порівнювати себе з однолітками і розуміти, що хтось «в струмені» з усіма , а хтось - ні.
  2. Брендовий одяг для дітей - це зовсім не те ж саме, що дизайнерські наряди для дорослих. Тут на працює принцип «Краса вимагає жертв». У дитячих моделях краса і стиль завжди стоять на другому місці, а на першому залишається зручність носіння і якість пошиття. У поєднанні естетики, сучасності та якості і полягає тонке вміння дитячих дизайнерів.
  3. Вибираючи, що купити - брендовий дитячий одяг або миленький, але недорогий продукт невідомого виробника, що не спокушайтеся надто вже доступними цінами. Нехай модний одяг буде коштувати дорожче - зате і прослужить він довше: чи не розтягнеться, що не вицвіте, що не розлізеться.
Розглянемо кілька прикладів. У нашому магазині наприклад, представлений ​​дитячий одяг Zara. Цей бренд відомий по всьому світу і популярний завдяки своїм незмінно стильним і оригінальним рішенням. У питаннях дитячого одягу Zara і раніше залишається на піку моди, але в той же час, в моделях для малюків набагато більше уваги приділяється зручності, ніж фешину. Подивіться самі: весь одяг відмінно підійде для повсякденного носіння. У ньому ваш малюк буде виглядати стильно і відчувати себе комфортно.
 
Або, інший приклад - дитячий одяг Baby rose, від турецького виробника. Цей бренд ще не такий популярний в нашій країні, хоча його вже знають і люблять далеко за межами Туреччини. Нарядні моделі для урочистих випадків і прогулянок, одяг на кожен день - актуальні дизайни представлені в поєднанні з чудовою якістю пошиття і натуральними матеріалами.
 
Тому, якщо ви все ще сумніваєтеся, з чого складати гардероб вашому малюкові: з простих і недорогих одежинок «на один раз» або з брендових модних речей - загляньте в наш магазин. Там ви переконаєтеся, що модний дитячий одяг купити можна і за дуже демократичними цінами.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені