(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Одяг для дівчинки від 1 до 3 років
Липень 23, 2019

Одяг для дівчинки від 1 до 3 років

Автор:

Як обрати одяг для дівчинки в 1 рік

З моменту, коли дитина починає самостійно пересуватися, а не тільки сидіти в прогулянковому блоці, правила підбору одягу змінюються. Перше, що потрібно пам'ятати, якщо ви хочете знати: як вибрати одяг для дівчинки від 1 року - максимум натуральних тканин. Це основне правило безпеки і комфорту для малятка. Особливо ця вимога стосується одягу, що контактує зі шкірою - майок, футболок, регланів. Одяг із натуральних тканин добре пропускає повітря, вбирає піт, створює оптимальні умови для активних ігор.

Для маленької модниці батьки поспішають вибрати все найкрасивіше, прикрашене бантиками, рюшами. Але для малятка важливі, в першу чергу, зручність і практичність - наскільки в наряді комфортно бігати, досліджувати навколишній світ. Оскільки до півтора року діти частенько переміщаються у візочку, просяться на ручки, одяг повинен бути легким, щоб чаду було зручно в будь-яких умовах. При дотриманні цього правила, дівчинка не ризикує сильно спітніти і застудитися при найменшому протязі.

У міру дорослішання, приблизно з віку 2 років, дівчатка вже починають більше уваги приділяти зовнішньому вигляду. Тому з цього періоду мами можуть залучати дитину до вибору нарядів, цікавитися, які кольори і фасони більше подобаються. Батькам пропонуються на вибір стильні та нарядні сукні, реглани, футболки, декоровані вишивкою і принтами. Оскільки не всі дівчатка люблять виключно рожевий колір, ви завжди можете вибрати найбільш привабливий відтінок - синій, фіолетовий, рожевий. Незвичайні малюнки динозаврів, фламінго, крокодилів, ведмежат і інших веселих звіряток піднімають настрій і допомагають створити вишукане вбрання.

Вибираємо одяг для літнього сезону

Основний критерій підбору нарядів - сезонність, тому весь одяг можна розділити на дві великі категорії, для теплого і холодного пори року. Весняний одяг для дівчинки від 1 до 3 років має бути різноманітним, оскільки погода ще мінлива. Для ранньої весни можна вибрати кілька комплектів з теплого реглана і брюк, доповнити їх вітровкою на флісі або синтепоні. Не забуваємо про головний убір: поки на вулиці холодно і сиро, обов'язково надягати легку шапочку. Якщо надворі тепло і сонячно, можна нарядити дівчинку в трикотажний костюм, але обов'язково візьміть із собою курточку. Навесні, втім, як і восени, погода може різко змінитися, а запасний одяг позбавить вас необхідності бігти додому. Також не зайвим буде носити в сумці або рюкзаку легку шапочку чи кепку, якщо раптом підніметься сильний вітер або піде дощ.

Більше можливостей відкриває перед батьками літній одяг для дівчаток від 1 року. На літо можна купити безліч ошатних суконь, які допоможуть перетворити дитину на маленьку принцесу. Благо вибір сучасного текстилю дозволяє придбати стильні, ошатні і зручні сукні. Обов'язково підбирайте одяг за розміром, щоби сукня добре закривала підгузок, прикривала ніжки, не задиралася при поривах вітру. Досить купити пишну сукню, з квітковими принтами, доповнити її пов'язкою відповідного кольору, щоб створити оригінальний наряд. В такому одязі дівчинку можна вести і на прогулянку, і на фотосесію. Легкі сукні з натуральних тканин - ідеальний вибір для жаркого літнього дня. В такому одязі дівчинка гарантовано не перегріється, буде гратися в своє задоволення, з хорошим настроєм.

Якщо ваша крихітка вже грається в пісочниці, для таких випадків краще підібрати брюки або шорти, пісочник, оскільки, ігри в сукні гарантують, що малеча забрудниться піском. Пісочник є універсальним одягом, в якому можна ходити на прогулянки, гуляти удома. Бажано, щоб у вас було кілька комплектів одягу - окремо для вулиці і домашній.

Іноді літо буває холодним, з дощами - для таких випадків непогано мати в гардеробі кілька теплих, тканих або в'язаних, регланів з капюшоном. Якщо погода мінлива, носіть із собою запасну вітровку або реглан, на випадок дощу або різкого похолодання.

Якісний одяг для холодів

Осінній одяг для дівчаток від 1 до 3 років поповнюється теплими курточками, комбінезонами. Останній варіант обов'язково повинен бути напоготові, коли стовпчик термометра опускається нижче +10. У комбінезоні дівчинка почуває себе тепло і комфортно, ніде нічого не задирається, не продимає. Малятам, які вже впевнено ходять, варто вибирати роздільні комбінезони, що складаються з курточки і брюк. Такі вироби легко знімати і одягати. До того ж, ви завжди можете випрати тільки штани, адже саме нижня частина комбінезона брудниться восени дуже швидко.

Якщо у вас дуже активна і непосидюча дівчинка, вибирайте комбінезони, курточки практичного забарвлення - темні, а ще краще, строкаті, з різнокольоровими принтами. Важливо мати кілька варіантів верхнього одягу на зміну, щоб ви завжди могли випрати брудний комбінезон або курточку, і було що одягнути на наступну прогулянку. Вибираючи комбінезони на холодну пору року, звертайте увагу на верхній шар - він повинен добре відштовхувати вологу, бруд, тому бажано, аби тканина була оброблена спеціальним просоченням.

Осінь - чудова пора для джинсів, тим більше, для дівчаток пропонується величезний вибір цих текстильних виробів. Джинси вибираємо з урахуванням специфіки дитячої анатомії і віку: з трикотажною резинкою на талії, що не тисне животик. Еластична гумка дозволить носити брюки кілька сезонів, не переживаючи, що вони швидко стануть малі.

Відмінний вибір для осінніх прогулянок - спортивний костюм на флісі. У такій одежинці легко рухатися, бігати, стрибати і займатися всім, що дозволено тільки дітям.

Кожну маму цікавить, як правильно вибрати зимовий одяг для дівчинки від 1 року. Для зимового сезону приблизний комплект одягу буде таким - бавовняна майка або футболка, водолазка або реглан, теплий комбінезон або куртка, штани або джинси з утепленням. У сильні холоди додатково варто одягти флісову куртку і колготи з начосом. Не забуваємо про теплі шапки на флісі або вовні, шарфи, кілька пар рукавичок, аби у вас завжди був запас теплого одягу та аксесуарів.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені