(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Одяг для хлопчика від 1 до 3 років
Липень 23, 2019

Одяг для хлопчика від 1 до 3 років

Автор:

Особливості підбору гардероба для хлопчика від 1 року

При виборі одягу для хлопчиків, починаючи з моменту, коли вони починають активно ходити, важливо враховувати сезонність і особливості погоди. Щоби точно знати, як вибрати одяг для хлопчика від 1 року, варто враховувати такі вимоги: практичність, комфорт, безпека. Весь одяг, що контактує зі шкірою, повинен виготовлятися з натуральних тканин. Ця вимога, в більшій мірі, стосується всіх футболок, майок, регланів - якщо ви одягаєте їх на голе тіло. Шорти, штани можна вибирати зі змішаних тканин, в яких в невеликій кількості присутня синтетика. Такі тканини довше носяться, добре зберігають форму, швидко сохнуть.

Дуже важливо правильно підбирати одяг, щоби малюк не перегрівся і не переохолодився, адже обидва ці стани негативно відбиваються на організмі. Прийнято вважати, що перегрів більш згубний для малюків. Якщо дитині холодно, її достатньо швидко одягнути і обігріти, а якщо він перегрівся, потрібно більше часу, аби організм прийшов у норму. При перегріві потрібно зняти зайвий одяг, перенести дитину в прохолодне місце, дати воду в достатній кількості.

Перше, що потрібно пам'ятати, якщо вас цікавить весняний одяг для хлопчика від 1 до 3 років - не потрібно одягати дитину занадто тепло. Досить купити кілька майок, регланів, кенгурушок, доповнити їх брюками на флісі. Щоб у вас завжди в запасі був чистий одяг, досить мати 3-4 пари брюк, 4-5 регланів. Коли дитина активно рухається, для прогулянки цілком достатньо майки або трикотажної кофти, поверх неї - реглан із щільної тканини. Залежно від погоди, наприклад, якщо на вулиці сильний вітер, волого, можна вдягти вітровку з підкладкою на тонкому синтепоні або флісі. У теплі весняні дні досить трикотажного костюма, але з собою бажано захопити щільну кофту.

Для весни і осені найкраще вибирати кофти, реглани з капюшоном - вони позбавлять вас необхідності змушувати малюка носити шапку, адже багато дітей дуже не люблять головні убори. На щастя батьків, сьогодні можна купити стильні трикотажні штанці, реглани, декоровані вишивкою, аплікацією, з кумедними принтами тварин. Чим старша дитина, тим більше уваги вона приділяє своєму зовнішньому вигляду, одягу. Тому, вибираючи обновку для малюка, враховуйте його інтереси та побажання.

Особливості літнього одягу

Найбільше батьків цікавить – яким має бути літній одяг для хлопчика від 1 року. Головні вимоги тут - властивості одягу добре пропускати повітря, вбирати піт. Якщо літо дуже спекотне, краще вибирати шорти і маєчки з натуральних, тонких тканин. Оптимальним вибором для літнього сезону є комплекти з шорт і майок, виготовлені з тонкої бавовни. Обов'язковим є головний убір для захисту від пекучого сонця: панамка, кепка.

Якщо влітку встановилася дощова, прохолодна погода, варто запастися тонкою в'язаною чи тканою кофтою, яку ви завжди можете накинути поверх легкої майки або футболки. Перед виходом на вулицю, завжди уважно перевіряйте що діється на вулиці. Якщо погода мінлива, краще покласти в сумку або рюкзак додаткову кофточку або легку вітровку. Це позбавить вас необхідності повертатися додому за теплим одягом. Щоб носити речі на прогулянці було легко і просто, виберіть рюкзак або сумку для мами. Вони відрізняються продуманим внутрішнім простором, відділенням для пляшечок з водою або соком, окремою кишенею для використаних підгузків. З такими сумками вам буде зручно гуляти з малюком на майданчику, піти в поліклініку або магазин.

Готуємося до холодів

Осінній одяг для хлопчиків від 1 року має бути теплим, зручним, функціональним. Оскільки діти активно рухаються, важливо підбирати наряди таким чином, щоб вони не сковували рухи, не заважали розвиватися.

Одяг також важливо підбирати за розміром: якщо штани або реглан будуть сильно тиснути, це негативно вплине на загальний стан малюка. Тісний одяг порушує кровообіг, погіршує функції травлення. Для міжсезоння краще вибирати одяг на виріст, але без фанатизму, максимум на 1 розмір. В такому одязі дитині буде досить зручно, а на наступний сезон вона буде ще впору.

Оскільки восени погода стає вологою, вітряною, крім курточок, в гардеробі малюка повинні бути комбінезони з хорошим вітрозахистом. Обов'язково вивчайте склад тканини зовнішнього шару - вона повинна бути водонепроникною, добре захищати від вітру. Якщо підбираєте куртку, краще вибрати модель з капюшоном, стяжками, які закривають грудний відділ. На початку осені малюкові потрібно підібрати легку шапочку, в міру похолодання - переходити на щільні головні убори, утеплені флісом чи шерстю. Оптимальними для холодів вважаються шапки-шоломи, вони добре тримаються, чи не сповзають, надійно захищають шию від вітру. З такими шапками малечі не потрібно вдягати шарф, що постійно сповзає.

Намагайтесь не надто кутати малюка, щоб він розвивався в оптимальних, а не тепличних умовах. Краще вдягти зайву щільну майку або реглан, ніж закутувати чадо в кілька теплих кофт.

Достатньо відповідальне питання - як вибрати зимовий одяг для хлопчика від 1 року? Часто мами вагаються: як одягати малюка, коли на вулиці сніг, холодно, вітряно, сльота. Особливо складно підібрати одяг дитині, що тільки починає ходити. Взимку особливо важливо давати дитині можливість вільно рухатися. Підбирайте одяг, щоб при активних іграх малюк не спітнів - це загрожує застудами. Якщо синові буде комфортно на прогулянці, він буде із задоволенням насолоджуватися іграми, а не вередувати, тому що йому жарко, тісно.

На зиму варто запастися кількома комбінезонами - один після прогулянки буде в пранні, а другий напоготові. Дуже зручні комбінезон роздільні, що складаються з штанів і курточки. По-перше, одягати і знімати їх зручніше, по-друге, вони не так сковують рухи, відкриваючи більше можливостей досліджувати світ. Також для зими обов'язкові дві пари рукавиць, колготки з начосом, штани з утепленням, теплі светри. Вибирайте одяг з натуральних тканин - в ньому повітря циркулює краще, малюк не пітніє, як наслідок, не застудиться на найменшому протязі.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені