(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Як підібрати одяг для близнюків або двійнят? Як підібрати одяг для близнюків або двійнят?
Березень 30, 2020

Як підібрати одяг для близнюків або двійнят? Як підібрати одяг для близнюків або двійнят?

Автор:

Для близнюків або двійнят почуття «однаковості» знайоме з народження: все їх плутають, дарують однакові подарунки, постійно порівнюють. Поки малюки ще не усвідомлюють своєї індивідуальності, подібне ставлення не є проблемою. Але з часом вони відчувають, що відрізняються один від одного, і сприймають подібне ставлення дорослих як несправедливість. Купуючи схожим дітям одне й те саме, дуже легко спровокувати конфлікти і образи. «Berni» пропонує розібратися, які ж дитячі речі купити для близнюків або двійнят, щоб кожна дитина відчувала себе повноцінною особистістю.

Як підбирати одяг новонародженим близнюкам і двійнятам

Маленькі діти не мають переваг, що помітно полегшує життя їх батькам. Мамам і татам не потрібно задуматися якого кольору придбати сорочечку, щоб їхні малюки не посварилися. Тому в перший час вибір одягу для новонароджених близнюків повинен зводитися до наступних правил:

  • Висока якість матеріалу. Купуйте для немовлят речі тільки з натуральних матеріалів: бавовна, льон, батист. Щільністю тканини і наявністю утеплювача можна коригувати відповідність речі певного сезону. Верхній одяг для дітей першого року життя може створюватися з синтетичних тканин, але все, що стикається з тілом, має бути натуральним.
  • Нейтральні кольори. Чим яскравіше колір, тим сильніший барвник використовувався для тканини. Новонароджені дітки не бігають по вулицях, тому немає нічого страшного, якщо купити для них білі або пастельні речі.
  • Якісні шви. Шкіра немовляти чутлива до будь-якого зовнішнього впливу. У перші місяці життя контролюйте, щоб одяг для близнюків і двійнят мала зовнішні м'які шви.
  • Безпечні застібки. Сорочечки на шнурках відходять в минуле. На завязочках неприємно лежати, вони часто розпускаються і заважають руху. Купуйте одяг для немовлят з кнопками або гудзиками.
  • Відсутність зайвих декоративних елементів. Великі аплікації ускладнюють шкірний повітрообмін, а великі декоративні вставки роблять річ незручною і навіть небезпечною для дитини. У перший рік життя одяг для немовлят краще вибирати з мінімальною кількістю прикрас.

Як одягати одностатевих близнят?

Якщо в сім'ї народилися брат і сестра, то підбір обновок не складе великих труднощів. Але що робити, якщо близнюки однієї статі?

  1. Психологи не рекомендують купувати однаковий одяг для близнюків хлопчиків або дівчаток. Через наряди діти себе ідентифікують. Одне й те саме породжують в них згубні для самооцінки висновки.
  2. Одягати дітей в категорично різні речі теж не варто. Таким чином вони швидше почнуть заздрити один одному.
  3. Кращий шлях - купувати речі в одному стилі, але з невеликими відмінностями. Наприклад, можна замовити для хлопчиків однакові футболки, але з різним принтом. Для дівчаток - однотипні сукні в різній колірній гаммі.

Нехай малюки мають приблизно однаковий одяг, що відрізняється незначними деталями приблизно років до шести. У певний момент вони відчують, що хочуть виділитися і обов'язково звернуться до батьків з проханням переглянути їх гардероб.

Складнощі вибору речей для близнюків і двійнят

Пам'ятайте, що для малюків одяг має величезне значення, але це лише одна зі сторін виховання. Брати чи сестри постійно змагаються: звертають увагу кому з них виявляється більше уваги і всіляко ревнують батьків, родичів і друзів один до одного. Щоб гардероб близнюків не став в сім'ї джерелом конфліктів, скористайтеся наступними порадами:

  1. Виділіть кожній дитині свою полицю або особистий шафа.
  2. Хваліть за порядок і добре ставлення один до одного, вчіть дітей дружити, прощати і домовлятися.
  3. Не змушуйте одного з двійнят або близнюків носити те, що носить брат або сестра. Якщо у дитини з'явилися власні переваги, використовуйте їх для зміцнення власної самооцінки малюка.
  4. Не порівнюйте. Фраза «А ось твій брат вже впорався із завданням, а ти ще немає» для дитини звучить як «Ти гірше, ніж він».
  5. Хваліть дітей, але за різні досягнення. Нехай вони відчувають, що не зобов'язані бути у всьому однаковими. Кожен з них має право мати свої сильні і слабкі сторони. Швидше за все, малюки підуть по життю різними шляхами, так нехай вони збережуть дружні сімейні стосунки, не згадуючи дитячі образи.

Вибирайте обновки разом!

Одяг - це не тільки елемент виховання, але і спосіб порадувати дітей красивою покупкою. Як зробити, щоб малюки цінували придбання? Дозвольте їм брати участь у виборі одягу!

Діти після шестирічного віку починають активно звертати увагу на зовнішній вигляд і зіставляти себе з оточуючими. Учні початкових класів помічають зміни в зовнішності вчителів, батьків і однолітків, просто не завжди це обговорюють. Як тільки ви дозволите дітям брати участь в підборі нарядів, відразу стане видно, на що малюк звертає увагу, за якими критеріями оцінює себе, свого брата або сестру і оточуючих. Це відмінний грунт для роботи над самооцінкою і формуванням смаку.

Інтернет-магазин дитячого одягу «Berni»

Ми працюємо для діток і їх дбайливих батьків, які бажають знайти кращі товари за розумними цінами. У каталозі товарів «Берні» ви виявите одяг для близнюків і двійнят з наступними характеристиками:

  • Всі речі створюються з якісних матеріалів. У таких обновках дитині буде комфортно: натуральні тканини дозволяють шкірі дихати і пропускають вологу, не викликають алергії.
  • Для тканин використовуються безпечні барвники. Вони не завдають дитині ніякого дискомфорту.

«Берні» пропонує сертифіковану одяг з річною гарантією, тому що ми впевнені в якості та безпеки своїх товарів. Порадуйте себе і своїх діток гідними обновками!

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені