(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Одяг для низьких дівчат. Як візуально збільшити зріст за допомогою одягу?
Лютий 17, 2021

Одяг для низьких дівчат. Як візуально збільшити зріст за допомогою одягу?

Автор:

Багато дівчат цікавляться, як візуально збільшити зріст, не стаючи заручницею одного образу і не приносячи в жертву власний смак. Благо сучасні тренди дозволяють модницям повністю розкритися і самовиразитися за допомогою одягу. Спеціально для компанії Berni стилісти поділилися базовими правилами складання образу для мініатюрних дівчат, а також розповіли, які предмети жіночого гардеробу підійдуть для цих цілей краще всього. В кінці статті ми підготували спеціальний бонус - приклади нарядів для жінок невисокого зросту.

Правила створення ідеального образу для низьких дівчат

У цій справі головне завдання - підібрати одяг, яка візуально витягне силует, підкреслюючи витонченість жіночих форм і сильні сторони фігури. Пропонуємо безпрограшні рекомендації стилістів, з якими ви легко досягнете поставленої мети:

  • Віддавайте перевагу спідницям і штанам з високою посадкою. Одяг із завищеною талією подовжує ноги і робить акцент на згинах фігури.
  • Робіть вибір на користь лаконічності і монохрома. Однотонні мінімалістичні образи на мініатюрних жінках виглядають більш виграшно, ніж складні багатошарові конструкції з контрастними поєднаннями.
  • Вибирайте укорочені кофти і футболки. Це правило працює так само, як і завищена талія на жіночих модних брюках. Короткі блузи, светри, кроп-топи візуально зменшують торс і подовжують ноги.
  • Відмовтеся від занадто широких і вільних фасонів. Вони збільшують фігуру і «з'їдають» кілька сантиметрів зросту.
  • Будьте обережні з довжиною міді: вона може «розрізати» лінію ніг не на вашу користь. Міні і максі добре виглядає в поєднанні з каблуком.
  • Уважніше відноситеся до деталей. Одяг з об'ємним декором у вигляді рюш, воланів, бантів підкреслить невисокий зріст. Той же ефект створить великий принт. Відкриті плечі, V-подібний виріз, комір-стійка і акуратні витончені аксесуари на шиї, навпаки зможуть, «витягнути» силует.
  • Високий підйом залишається універсальною відповіддю на питання: «Як візуально збільшити ріст?» Струнким дівчатам радять вибирати витончені варіанти, зокрема, шпильки, а власницям пишних форм краще придивитися до стійкого широкого підбору.

Який одяг підходить мініатюрним дівчатам?

Слабкість прекрасної статі - красиві жіночі плаття. На струнких дівчатах невисокого зросту добре виглядають облягаючі фасони в поєднанні з підборами, а також легкі моделі з струмуючих тканин з вираженою лінією талії. Принт краще вибирати невеликий, щоб не відволікати увагу від особи і, якщо це необхідно, приховати недосконалості фігури. Дівчатам з розміром plus size стилісти пропонують сукні прямого крою і вільні моделі довжини нижче коліна. В цьому випадку добре виглядають спідниці А-силуету.

Окрему увагу необхідно приділити підбору брюк. Раніше ми говорили, що мініатюрним модницям краще купити жіночі джинси з високою посадкою. Прямі фасони підходять практично на всі типи фігури. Стрункі панянки можуть одягатися в облягаючі skinny, «банани» або палаццо. На фігурі plus size добре виглядають вільні фасони з вертикальними смугами або стрілками.

Для щоденного образу краще вибирати кофти, сорочки або светри без масивного декору або великого принта. Замість контрастних сполучень віддавайте перевагу пастельній кольоровій гамі. Підбираючи одяг для дівчат невисокого зросту, стилісти часто акцентують увагу на відкритих ділянках тіла. На мініатюрних красунь однаково добре виглядають светри з невеликим вирізом, сорочки з глибоким декольте, кофти з рукавом три чверті, майки з тонкими бретелями і блузи зі спущеними плечима.

Верхній одяг може бути як коротким (вище стегон), так і нижче колін, але не більше, ніж на 5 см. Приталені фасони або моделі з поясом зроблять образ гармонійним і витягнуть силует.

Чого не варто носити мініатюрним дівчатам?

Стилісти рекомендують звертати увагу на образи вуличних модників і пам'ятати про гармонію пропорцій. Вкрай обережно варто носити такі речі:

  • Спідниці довжини до середини гомілки.
  • Безформні кофти-оверсайз.
  • Футболки з широкими горизонтальними смужками.
  • Жакети в крупну клітку або горох.
  • Туніки і довгі сорочки.
  • Подовжені жакети.
  • Укорочені брюки - кюлоти, капрі, бриджі.
  • Джинси з низькою посадкою.
  • Взуття з широкими ремінцями і шнурівкою.
  • Чоботи висотою до середини гомілки.

Але не варто вганяти себе в жорсткі рамки і ділити одяг «для низьких дівчат» і «для високих панянок». Експериментуйте, додавайте в образ деталі, грайте з пропорціями і геометрією. Адже навіть подовжений жакет зі списку-табу можна поєднувати з тонким поясом, який підкреслить талію і зробить фігуру гармонійною.

7 прикладів образів для невисоких жінок

На завершення ми пропонуємо модницям кілька актуальних і стильних варіантів готових образів.

  1. Плаття-футляр з тонким поясом + бежеві човники на шпильці з загостреним носом.
  2. Блуза з V-подібним вирізом + брюки-кльош із завищеною талією + човники на шпильці.
  3. Облягаючий кроп-топ + джинси прямого або широкого крою з високою посадкою + кросівки.
  4. Скорочений светр + спідниця-міні прямого фасону + високі чоботи + подовжений плащ, що прикриває верх взуття.
  5. Плаття довжиною вище коліна + босоніжки на плоскому ходу.
  6. Вільна футболка + спідниця-міні з завищеною талією + сандалі.
  7. Сорочка з зав'язками на талії + джинси skinny високої посадки + взуття на підборах.

Перерахований одяг для дівчат невисокого зросту можна придбати в інтернет-магазині Berni.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені