(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Різновиди дитячих пледів
Квітень 05, 2019

Різновиди дитячих пледів

Автор:

Які бувають дитячі пледи?

У підготовці приданого для немовляти важливо не забути заздалегідь придбати плед - цей різновид ковдри відрізняється універсальністю. Пледи можна використовувати в якості урочистого конверта на виписку, потім їх досить зручно використовувати для прогулянок.

Якщо ви очікуєте поповнення в родині в теплу пору року, варто дізнатися - які дитячі пледи на виписку вибрати, щоб придбати відповідний товар. На урочистій події можна перев'язати плед красивою стрічкою і все, перший наряд малюка готовий!

Легкий плед можна використовувати вдома, вкривати дитину навіть в теплу пору року, брати з собою на прогулянки. Аби дотримуватися санітарних норм, найкраще купити кілька пледів, для дому та вулиці. Плед може стати улюбленою іграшкою-комфортером. Якщо малюк звикне до маленької ковдри, коли почне вередувати, досить вкрити його, або дати в ручки. Знайома річ заспокоює, допомагає переключити увагу.

В майбутньому плед можна використовувати в якості підстилки на пікніку або ігрового килимка - на м'якому покритті малюкові не так боляче падати, коли він вчиться вставати. Завдяки такій підстилці, яку малюк вже добре знає, він швидше звикне до великого простору.

Ще один варіант використання пледа - накидка під час годування грудьми. Якщо ви гуляєте з новонародженим в теплу пору, обов'язково візьміть із собою легкий плед, флісовий або бавовняний. Просто накрийте малюка, і він спокійно поїсть улюблене молочко.

На прогулянках також можна накрити пледом малюка, використовувати його в якості матраца, підклавши під спинку. Згорнувши плед калачиком, ви легко зміните позицію, трошки піднімете голову малюка під час годування, забезпечивши максимум зручності.

Готуємося до урочистої події

Якщо ви готуєтеся до появи малюка заздалегідь, варто дізнатися, які бувають дитячі пледи, ковдри та комплекти в коляску в'язані. Такі вироби можуть бути легкими і щільними. Для теплого сезону ви можете вибрати в'язаний бавовняний плед - така ковдрочка відмінно підходить для прохолодної весну, ранньої осені. Досить накрити ніжки крихітки, укрити його на прогулянці, щоби дитина краще спала.

В'язані шерстяні пледи відмінно підходять для зимового сезону, їх можна використовувати на прогулянці замість конверта з овчини, вкривати малюка вдома. Шерсть відмінно зберігає тепло, допомагає швидше відновити сили. Єдине, про що пам'ятаємо - шерсть є алергеном. Тому якщо у дитини виникла алергічна реакція (таке буває рідко), краще вибрати плед з синтетики: акрил, велсофт.

Щоби бути повністю готовими до важливої події, варто заздалегідь дізнатися, які бувають дитячі пледи на виписку. Для такого урочистого дня найкраще вибирати плед світлих відтінків - білий, ніжно-персиковий, шампань, або ж стандартну колірну гамму: рожевий для дівчинки, синій для хлопчика.

Пледи на виписку відрізняються такими особливостями:

  • Декор мереживною обробкою по краю;
  • Можуть виготовлятися з двох шарів - теплого зовнішнього, більш ніжного і м'якого внутрішнього. Для прохолодної погоди варто вибрати плед, оснащений додатковим шаром утеплювача;
  • Мають додатковий декор, що надає урочистості - банти, рюші.

Якщо ви плануєте використовувати плед в майбутньому, застеляти ліжко або коляску, вибирайте більш практичний варіант.

Від відповіді на питання які бувають дитячі пледи, ціна залежить. Зокрема, вовняні вироби коштують трохи дорожче, порівняно з синтетичними. Пледи з багатим декором також будуть коштувати дорожче, ніж простенькі ковдри.

Основні критерії

Щоб точно відповісти на питання - дитячий плед, який краще, варто визначитися з розмірами. Вибирати їх потрібно, в залежності від мети застосування. Якщо ви хочете застеляти ліжко, виміряйте його габарити, щоби не помилитися з покупкою. Загортати новонародженого найзручніше в квадратний плед. Найбільш поширені розміри: 75 см х 100 см, 80 см х 110 см і 90 см х 120 см. Не варто купувати занадто великий плед - вам і малюкові буде з ним незручно. «Дорослі» моделі, розміром 100 х 150 см або 110 х 140 см варто вибирати діткам трошки старшого віку. У такий плед зручно загорнутися ввечері, слухаючи мамині казки.

Важливий критерій вибору - матеріал виготовлення. Найбільш затребувані дитячі пледи з натуральних матеріалів, бавовни, вовни, бамбука. Вони пропускають повітря, швидко вбирають вологу.

Синтетичні матеріали, наприклад, фліс, також добре пропускають повітря, за ними легко і просто доглядати, вони витримують безліч циклів прання. Оптимальним варіантом вважається плед зі змішаної тканини, в якій поєднуються натуральні і синтетичні волокна.

Новонародженим найкраще підбирати пледи з бавовняного волокна - вони гігроскопічні, гіпоалергенні, легкі, добре утримують тепло, приємні до тіла.

Якщо вам цікаво, з якої пряжі в'яжуть дитячі пледи, найпоширеніший варіант - це шерсть. Вироби з вовни варто підбирати діткам трохи старшим, коли ризик розвитку алергії знижується. Вовняні пледи прекрасно підходять і для літа, і для зими, оскільки відрізняються особливими властивостями терморегуляції.

Альтернатива вовняним виробам - синтетичні матеріали, такі як велсофт. Це м'який, пухнастий трикотаж, дуже приємний до тіла, добре утримує тепло. Основні переваги пледів із велсофту: не провокують розвитку алергій, повітропроникні, стійкі до запахів, добре витримують прання, не мнуться в дорозі. Мінус матеріалу - він погано вбирає вологу, тому не підходить для спекотного сезону.

Вкривати в дорозі або на прогулянці можна пледом з флісу, нетканого синтетичного матеріалу, з високими показниками щільності.

Важлива перевага флісових дитячих пледів - вони вбирають вологу, але швидко виводять її назовні, тому сохнуть дуже швидко. Фліс не провокує алергій, він антибактеріальний - в ньому не розмножуються бактерії, пилові кліщі, він добре утримує тепло, під ним завжди комфортно і затишно. Флісові пледи довговічні, не деформуються після прання і довго зберігають колір.

Вибирайте тільки найкраще для вашого малюка!

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені