(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

З чим носити жіночий светр: 10 стильних образів?
Листопад 18, 2020

З чим носити жіночий светр: 10 стильних образів?

Автор:

Жоден базовий гардероб не обходиться без светра, і завдяки любові модниць до цього виду одягу дизайнери створили величезну кількість моделей на будь-який смак: укорочені і туніки, оверсайз і облягаючі, лаконічні і з декором. Незважаючи на велику кількість фасонів, кольорів і фактур, багато дівчат до цього дня задаються питанням: «Як носити светр з жіночої сорочкою, джинсами, класичними брюками або спідницею, щоб виглядати стильно і відчувати себе максимально комфортно?» Ми вирішили скласти повноцінний гід по найцікавішим образам з правилами та прикладами.

Вічна класика: светр + джинси

Яким би простим і банальним не видався цей варіант, він перевірений роками. На перший погляд здається, що скласти подібну комбінацію не складе труднощів. Але якщо ви дійсно хочете виглядати цікаво і не нудно, пам'ятайте про наступні правила:

  • Будьте обережні з широкими оверсайз-моделями. Заправляйте светр в джинси, щоб виділити талію і візуально подовжити ноги. Доповніть образ взуттям на підборах і стильним поясом для створення wow-ефекту.
  • Якщо сумніваєтеся в тому, як носити светр з джинсами-скінні, вибирайте безпрограшний варіант - об'ємний верх. Дуже добре виглядають фактурні вироби з великою в'язкою, високим коміром і незвичайними широкими рукавами.
  • Стилісти рекомендують поєднувати укорочені светри тільки з джинсами із завищеною талією.
  • Облягаючий верх краще носити з мом-джинсами, бойфрендами або іншими вільними моделями.
  • Приділяйте увагу відтінкам. Пастельні і світлі кольори освіжають і виглядають дорого. Яскравий однотонний верх або светр з принтом розбавить образ і зробить look більш оригінальним.

Якщо ви маєте намір купити жіночі джинси в інтернет-магазині, зверніть увагу на асортимент Berni. В наявності більше 70 видів товарів різних фасонів: від скинни до палаццо, мом, з прорізами і потертостями, укорочених і оверсайз.

Універсальний дует: светр + сорочка

Любителі стилю casual не уявляють себе без стильних і затишних багатошарових луків.

Якщо ви не можете придумати, як носити жіночий светр з сорочкою, придивляйтеся до образів у вільному, вуличному стилі. Найбільш практичні наряди з подовженою однотонної сорочки і вільного верху щільної в'язки. Доповніть образ черевиками, човниками, закритим взуттям на плоскому ходу або чобітьми.

Під однотонним светром добре виглядає сорочка з принтом в горох, клітинку, смужку. Поділ блузи випускайте за бажанням, але комір і манжети завжди залишайте на увазі. Для таких комбінацій підходять светри з круглою горловиною або V-подібним вирізом. Верхні гудзики на сорочці можна трохи розстебнути і розташувати краю одвороту на пуловері, а можна залишити шию закритій і прикрасити комір брошкою, бантом, краваткою чи іншим декором.

Офісна практичність: светр + брюки

Якщо хочете дізнатися, як носити светри з класичними брюками, використовуйте поради, які ми раніше розглянули на прикладі джинсів:

  • Звужений низ добре поєднується з вільним верхом і навпаки.
  • Укорочені светри одягайте з брюками високої посадки.
  • Заправляйте верх в штани, щоб збалансувати пропорції.
  • Експерименти з квітами і малюнками светрів вітаються, особливо якщо підібрати до них однотонні лаконічні штани.
  • Щоб образ не був нудним, пам'ятайте про аксесуари. Навіть базові предмети гардероба будуть виглядати цікавіше з продуманими деталями.

Популярні останнім часом брюки-кльош краще комбінувати з приталеними водолазками. Виняток з правила про поєднання облягає і вільного - актуальні в останні сезони кюлоти і палаццо. Ці модні жіночі брюки стильно виглядають навіть з подовженим верхом в стилі oversize. Але і в цьому випадку не варто забувати про характеристики свого типу фігури.

Елегантна жіночність: светр + спідниця

Навіть прості і нехитрі образи вимагають грамотного підходу і відповідальності. Не знаючи, як носити светр зі спідницею, з стильною леді зі смаком можна перетворитися в нудну простачку.

Якщо хочете підкреслити жіночність, зверніть увагу на поєднання спідниці з шифону або шовку з верхом з щільної грубої в'язки. У цьому випадку стилісти рекомендують вибирати подовжений низ: він підкреслює стрункість ніг і буде гармонійно виглядати з теплим одягом. Високим і худим дівчатам можна вибрати тандем з шкіряною спідниці із завищеною талією і укороченого светри. Доповніть образ щільними темними колготками без малюнка і виберіть будь-яку зручну взуття в тон наряду.

Для осені краще вибирати светри насичених відтінків: смарагдовий, марсала, гірчиця, пляшковий, темно-синій. Навесні актуальні пастельні і світлі тони. Універсальними вважаються бежеві і монохромні кольори. Купити жіночий светр потрібного відтінку і фасону можна в інтернет-магазині Berni.

З чим ще можна носити светр?

Вище ми розглянули найпопулярніші і практичні образи, але можливості гармонійного поєднання пуловерів з різною одягом ширше, ніж здається на перший погляд. На підтвердження цього наведемо ще шість варіантів стильних образів:

  1. Светр + плаття. Романтичні і хвилясті, з щільної тканини, спокусливі в білизняному стилі - всі ці вироби стильно виглядають з теплим верхом будь-яких фасонів.
  2. Светр + легінси. Відмінно виглядають в поєднанні з грубими черевиками зі шнурівкою.
  3. Светр + шорти. Правильно підібраний пуловер зі стриманим низом з щільної тканини підійде навіть для роботи в офісі.
  4. Светр-плаття + колготки. Доповніть образ однотонним пальто і високими чобітьми на шпильці.
  5. Светр + жакет. У цьому випадку вибирайте більш тонкий пуловер і верх з тканини, яка добре тримає форму.
  6. Светр + ремінь. Oversize-моделі добре поєднуються з широкими поясами, а вироби по фігурі краще доповнювати тонким аксесуаром.

Щоб виглядати стильно, прислухайтеся до свого смаку і не обмежуйтесь шаблонними правилами. Висловлюйте індивідуальність, носіть те, що надає вам впевненості і дозволяє відчувати себе привабливою, дивлячись в дзеркало.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені