(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Поради по вибору дитячого одягу

Липень 26, 2021

Автор:
Більшість матусь, розмірковуючи, який одяг потрібен новонародженому восени, відчувають себе розгублено. Влітку чи взимку температура відносно стабільна і не дивує різкою зміною погодних умов. Від міжсезоння ж можна очікувати будь-чого: і снігу, і спеку, і поривчастий вітер, і проливний дощ. Одягнувшись не по погоді самі, ми можемо лише посміятися над своєю неуважністю і пообіцяти надалі цікавитися прогнозом. Якщо ж справа заходить про одяг для немовляти,...
Червень 21, 2020

Автор:

При виборі нової пари чобіток або сандалів для карапуза неодмінно постає питання, як визначити розмір дитячого взуття правильно, щоб малюк носив обновку радісно і не відчував дискомфорт. Батькам під силу попередити негативні наслідки від носіння неякісної пари, варто лише купити правильне дитяче взуття в інтернет-магазині, підібравши оптимальний розмір.

Як визначити розмір дитячого взуття по довжині стопи

Перед покупкою обновки батьки хочуть...

Травень 25, 2020

Автор:

При замовленні товарів важливо знати, чим світшоти відрізняються від лонгслівів, щоб придбати для дитини дійсно бажаний елемент гардеробу. Ці поняття дуже схожі і, якщо в інтернет-магазині представлена недостатня кількість фото та інформації про певну модель, то їх легко сплутати.

Что такое свитшот

Sweatshirt - від самого початку це модель спортивного одягу, що представляє щось середнє між светром, сорочкою і толстівкою. Вперше їх стали носити американські...

Квітень 29, 2020

Автор:

Для багатьох батьків відпочинок з дітьми на природі виглядає як випробування, яке вимагає надлюдської пильності і ретельного приготування. Педіатрія рекомендує частіше бувати з малюком на свіжому повітрі, але робити це не всупереч комфорту дорослих. Сьогодні ми допоможемо мамам і татам зрозуміти, як організувати вилазку на природу з дитиною таким чином, щоб від цієї пригоди кожен отримав максимум задоволення і користі:

  • з якого віку можна брати...
Березень 30, 2020

Автор:

Для близнюків або двійнят почуття «однаковості» знайоме з народження: все їх плутають, дарують однакові подарунки, постійно порівнюють. Поки малюки ще не усвідомлюють своєї індивідуальності, подібне ставлення не є проблемою. Але з часом вони відчувають, що відрізняються один від одного, і сприймають подібне ставлення дорослих як несправедливість. Купуючи схожим дітям одне й те саме, дуже легко спровокувати конфлікти і образи. «Berni» пропонує розібратися,...

Лютий 27, 2020

Автор:

Якщо малюк вже досить великий і готовий відвідувати дитячий садок, то питання про необхідний комплекті одягу встає автоматично. Інтернет-магазин «Berni» готовий зорієнтувати хвилюються мам і тат, в які ж речі найкраще наряджати малюка, щоб день далеко від дому пройшов спокійно і радісно.

Одяг для групи

В інтересах дошкільних установ проконсультувати батьків і надавати їм список речей, в яких рекомендується приводити дитину в групу. Якщо цього не...

Лютий 05, 2020

Автор:

Як і дорослі речі, дитячий одяг в першу чергу служить для захисту тіла від несприятливих зовнішніх умов, і тільки після цього - задоволенню естетичного смаку батьків. «Berni» пропонує підходити до складання списку необхідних речей для новонародженого навесні усвідомлено, ставлячи комфорт і безпеку вище модних тенденцій і сумнівних експериментів.

Принципові відмінності організму новонародженого від дітей до року

Медичне і побутове розуміння слова...

Лютий 04, 2020

Автор:

У створенні комфортних умов для сну чималу роль відіграє обрана одяг, а значить, варто придбати піжами для малюків - це такий же важливий атрибут дитячого гардеробу, як і інші обновки.

Недосконала терморегуляція дитини сподвигает батьків до думки купити піжами для дівчаток і хлопчиків - за допомогою якісного натільної комплекту легко гарантувати малюкові повноцінний відпочинок.

Важливі критерії вибору дитячих піжам

Занурюватися в обійми Морфея в...

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені