(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Стилі одягу для дівчат. Як підібрати собі образ?
Серпень 27, 2020

Стилі одягу для дівчат. Як підібрати собі образ?

Автор:

Не знаєте, як заявити про себе? Тоді пора подумати, як вибрати стиль одягу, що гармонійно поєднується з характером, ставленням до життя і цілями, які ви перед собою ставите. Пройшли ті часи, коли переважала установка на розвиток одних внутрішніх якостей. Світ еволюціонує, і встигнути за ним можна тільки якщо гармонійно поєднувати всі важливі для життя навички. Сьогодні ми розберемо, які бувають стилі в одязі і як знайти підходящий особисто для себе.

Жіночний стиль

Наш перелік відкриває актуальний в усі часи жіночний стиль. Його вважають за краще дівчата, чиї життєві установки орієнтовані на любов і сім'ю. Їм подобається чоловічу увагу, саме тому в одязі жіночого стилю багато хвилеподібних ліній (наприклад, рюші), обтягуючих елементів, бантів, квіткового орнаменту.

У цю групу стилів жіночого одягу входить:

  1. New Look - самий елегантний стиль, але і найбільш «складний» в своїй простоті, придуманий Крістіаном Діором. Він з'явився після Другої Світової війни, коли не було можливості винаходити складні фасони і використовувати дорогі тканини. New Look ввів в моду багатошарові спідниці нижче колін і строгі блузки, які в майбутньому переросли в елегантні образи, відомі по всьому світу. Цей стиль підходить дівчатам з будь-яким зростанням і комплекцією, однак, він вимагає хорошої постави і відточених манер.
  2. Нуар - елегантні наряди з відсиланням до 40-50-х років минулого століття. У таких образах домінує чорний і червоний - найсміливіші і сексуальні з палітри елегантних кольорів.
  3. Shabby Chic - жіночний стиль, просочений витонченістю і вінтажним шиком. Його характерною рисою є легка недбалість, що надає образу якусь казковість.
  4. Гламур - стиль, винайдений зірками червоної килимової доріжки. Для нього характерні дорогі аксесуари, глянець і хутра. Спідниці в гламурному стилі, як правило, вище колін. Вони прикрашаються розрізами, можуть шитися багатошаровими з фатину і органзи.
  5. Бебі-дол - нарочито ляльковий стиль. У ньому переважають рюші, стрази і банти. Дівчата, що одягаються в стилі бебі-долл, люблять рожевий, білий, блакитний і світло-зелений колір.

Діловий стиль

З часів феміністичної революції в жіночі образи стали активно проникати чоловічі предмети гардеробу. Спочатку це були тільки штани і шорти, але з часом майже всі чоловічі речі в тій чи іншій мірі перевтілилися в жіночу варіацію.

Діловий стиль одягу вибирають дівчата, орієнтовані на кар'єру. Їх відрізняє охайність, цілеспрямованість і практичність, які втілилися в наступні варіації:

  1. Класичний англійський стиль. Підходить для аристократичних натур, які не хочуть обмежуватися чоловічим костюмом. В англійському стилі багато клітини, коричневої шкіри і дорогий замші. Від своєї власниці він вимагає переважання деяких якостей інтроверсії: стриманості, чемності і гарного почуття соціальної дистанції.
  2. Денді - в ньому домінує класичний чоловічий костюм з звуженими штанами і приталений піджак. Головне в денді-образі - це взуття та аксесуари. Підійдуть тільки якісні шкіряні або замшеві туфлі або черевики, гармоніюють з дорогим годинником або ременем.
  3. Еклектика - поєднання непоєднуваного. Складний і багатогранний стиль, що вимагає від дівчини ідеального знання плюсів і мінусів власного тіла і відмінно розвиненого смаку. У еклектиці комбінуються речі, різні за фактурою, кольором, крою, з різних стилів в один образ.
  4. Печворк - тріо еклектики, класичного ділового стилю і жіночного Shabby Chic. Такий одяг часто шиється з декількох різних типів тканин - клаптів. Деякі речі з цього стилю нагадують газетну сторінку, інші - ковдру. Але на практиці вони виявляються досить екстравагантними і яскравими, які люблять люди мистецтва.
  5. Авіатор - різновид ділового стилю, в якому домінують шкіряні речі коричневих, синіх і чорних кольорів. Від нього одночасно віє романтикою і впевненістю. Відмінний варіант для активних дівчат, які прагнуть залишити в діловому образі частинку ніжності і захопленості.

Природній стиль

Якщо вам здається, що виглядати природно - це найпростіше з усього перерахованого, то поспішаємо вас розчарувати. Природна природність межує з простотою, гармонійно досягти якої в образі відверто складно. Деякі дівчата називають природним все, що не вимагає додаткового догляду, але на ділі прихильники цього стилю більше інших стежать за собою. Їм потрібно виглядати ідеально без складного макіяжу, паєток і міні-спідниць.

Яскравим представником природного стилю є Casual, який так полюбився мешканкам міст-мільйонників. Він поєднує в собі діловий і жіночний, однак, тримається осторонь, маючи власні риси. Жіночий одяг в стилі casual - це обтягуючі джинси, шкіряні куртки, зручні аксесуари і практичне, але якісне взуття.

Чому люди приділяють одягу так багато уваги?

Одяг - це соціальний символ, який виконує функцію регулювання відносин між людьми. Іншими словами, через створений образ ми транслюємо світу смаки, уподобання і навіть то, як ми контактуємо з іншими членами соціуму. Обираючи стиль одягу, ви не просто визначаєтеся з речами, які сподобались, ви вказуєте до якої соціальної групи ставитеся. Саме тому психологи в один голос твердять, що початок кардинальних змін в житті приносить саме зміна зовнішнього вигляду, який тягне за собою особистісні трансформації. Благо зараз немає великих проблем, щоб вибрати цікавий образ.

В інтернет-магазині жіночого одягу Berni вас чекає багатий асортимент обновок. Більше не потрібно кататися по місту в пошуках місця, де продають якісну і недорогу одяг. Підібрати гармонійний стиль ви можете, не виходячи з дому. А для того, щоб зацікавила річ вам точно сподобалася, ми пропонуємо гарантію. За цей час можна обміняти або повернути одяг, якщо вона не підійшла.

Знайдіть свій індивідуальний стиль разом з Berni!

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені