(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Текстиль в інтер'єрі
Листопад 06, 2019

Текстиль в інтер'єрі

Автор:

Ні для кого не секрет, що затишок квартири сильно залежить від наявності текстилю в інтер'єрі. Найсучасніший ремонт і стильні меблі можуть виглядати холодно і відсторонено без тканин і м'яких подушок, штор, колірних плям оббивки і килимів. Саме вони надають приміщенню житловий вигляд, притягують погляд, ваблять перебувати в кімнаті довго і відпочивати.

Текстильне оформлення дуже важливо і тому необхідно підходити з розумом до його вибору. Звертайте увагу не тільки на тренди і поєднання кольорів, але і на якість товару, адже вони повинен служити вам не один рік. Текстиль в інтер'єрі не повинен викликати алергію у будь-якого з домочадців, повинен бути приємним на дотик, легко піддаватися пранні або іншого виду чистки.

Берні зібрав кілька порад по грамотному оформленню квартири або будинку текстильними виробами.

Текстиль в інтер'єрі кухні

Кольорове рішення текстильних елементів повинно бути строго витримано в одному стилі з меблями і обробкою стін. Це можуть бути пастельні відтінки: нюд, бежевий, білий, сірий, блакитний, або контрастні, які створять кольорові плями в інтер'єрі (яскраво-жовтий, червоний). Але другий варіант все ж більш доречний для вітальні або великий за площею кухні-їдальні.

Якщо говорити про оформлення кухонного простору, то найчастіше ми можемо туди додати:

  • рушники;
  • скатертини;
  • прихватки і ковпачки;
  • ткані органайзери;
  • штори,
  • фіранки,
  • гардини;
  • декоративні подушки;
  • килимок (вкрай рідко).

Оскільки у кухні є своя специфіка, то велика кількість текстилю може сильно заважати звичайному функціонуванню приміщення, в той же час вимагати постійного догляду і підтримки чистоти. Однак зовсім аскетичний стиль не створить затишку, тому рекомендуємо підбирати мінімум предметів, але зі смаком.

Текстиль в інтер'єрі вітальні

Для того щоб підкреслити красу, а не загубити весь інтер'єр своєї вітальні, діють лише два основних правила:

  1. Якщо приміщення просторе, то виберіть один яскравий і динамічний колір і доповніть його базовими. Він може бути виражений текстильними елементами (яскравими шторами, подушками, обробкою), або навпаки мати акценти в меблів і підтримуватися нейтральним текстилем.
  2. Якщо вітальня невеликого розміру, вибирайте світлу палітру в усьому інтер'єрі, поєднуючи близькі за відтінками кольору. Виграшно виглядатимуть біло-бежеві, біло-сірі, біло-блакитні поєднання текстилю та меблів.

Текстиль в інтер'єрі спальні

Саме в спальні текстильні вироби грають одну з найважливіших роль, створюючи певну атмосферу затишку, сприяючи якісному відпочинку. При грамотному підборі ви завжди зможете освіжити ремонт тільки зміною тканих виробів.

На свій смак і колір ви можете підібрати будь-які вироби (постільна білизна, пледи, подушки, штори), проте краще віддавати переваги натуральним тканинам на основі бавовни, які при контакті з шкірою дозволять дихати і не викличуть роздратування.

Являє оригінальний і якісний домашній текстіль інтернет магазин Берні, де зібрані ткані вироби від топових брендів за оптовими цінами.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені