(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Дизайн дитячої кімнати
Листопад 06, 2019

Дизайн дитячої кімнати

Автор:

Розробляючи дизайн дитячої кімнати, необхідно чітко усвідомлювати, що дитині може швидко набриднути певна тематика. Тому громіздкі і вузькоспеціальні речі краще не використовувати. Навпаки, підійдуть знімні елементи декору, наклейки, текстильні деталі і те, що можна швидко поміняти або доповнити.

Кімната дитини - це його особистий простір, де йому потрібно самовиражатися, воно повинно включати в себе і зону гри, і зону відпочинку, і зону для навчання. Є безліч варіантів оформлення і текстильних рішень, пов'язаних з дизайном дитячої кімнати. Наприклад, дитяча кімната для хлопчика часто виконується тематично, меблі орієнтована на комплексне спортивний розвиток, текстильних елементів мінімум.

Кімната для дівчинки ж найчастіше виглядає універсально, починаючи з грудного віку і закінчуючи підлітковим. Батьки часто виконують її в пастельних тонах і додають достаток м'яких і ніжних деталей. На сайті інтернет-магазину Берні ви знайдете безліч аксесуарів для оформлення інтер'єру дитячої кімнати, а наші поради допоможуть вам підібрати цікаві рішення, щоб малюк залишився задоволений.

Дизайн дитячої кімнати для хлопчика

Одним з найважливіших факторів у розробці дизайну є вік дитини. Кімната для хлопчика до 3 років - це скоріше амбіції і зручність батьків. У цьому віці найчастіше використовується:

  • зручне ліжечко;
  • мобільні елементи меблів;
  • безліч декору,
  • іграшок, м'яке килимове покриття;
  • все максимально просте і безпечне.

Для дошкільника і школяра на перший план виходить обладнання спортивного куточка і робочого місця для навчання. Їх роблять максимально повноцінними, в той час як декоративні частини та іграшки мінімізують.

Коли мова заходить про обладнання кімнати для підлітка - тут в основному грає роль тільки перевагу самого хлопця. Він сам вибирає стильне постільна білизна, штори в дитячу для хлопчика, зручну і практичну меблі, оформлення стін, виходячи зі своїх переваг. Але і підтримання порядку на цьому етапі вже повністю має лягати на плечі дитини. А щоб це не стало для нього новиною, рекомендуємо почати привчання до нього з ранніх років.

Дизайн дитячої кімнати для дівчинки

Найчастіше дівчачі кімнати виконуються в ніжних пастельних тонах, романтичному стилі. Штори в дитячу кімнати для дівчинки будуть персикові, білі або рожеві (в той час як для хлопчиків частіше використовують сині, зелені, коричневі варіанти). У такому інтер'єрі багато декоративних текстильних елементів. Кімнату дівчинки часто прикрашають декоративними подушками, тканими органайзерами, килимками, пледами.

Якщо батьки мають одну дитячу кімнату для двох різностатевих дітей, то необхідно органічно поєднувати кожен стиль в невеликому приміщенні. Для цього відмінно підійде колірне зонування, розмежування ширмою або гіпсокартонної перегородкою.

Непросте завдання, якщо необхідно виділити дитячу зону в великій спільній кімнаті. Тоді в ній на мінімумі простору має помістити багато різних дрібниць. У цьому випадку вибирайте компактну і універсальну меблі, відокремлюйте дитячу зону килимком або шпалерами іншого кольору, що допоможе дитині відчути незалежність його простору від дорослих.

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені