(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Відповіді на поширені питання про жіночі брюки
Грудень 22, 2020

Відповіді на поширені питання про жіночі брюки

Автор:

Часом тренди змінюються настільки стрімко, що навіть модницям важко відповісти на запитання на кшталт «як називаються жіночі брюки з гумкою внизу» або «як правильно визначити довжину жіночих штанів», що вже говорити про різницю між джоггер і карго, гаучо і кюлотамі. Щоб розбиратися в тенденціях і правильно вибирати одяг, необов'язково бути гуру моди. Досить розбиратися в основних питаннях, що стосуються популярних моделей брюк, і розуміти особливості актуальних фасонів.

Чим відрізняються жіночі штани від чоловічих?

Найпростішим способом зрозуміти, для якої статі призначені штани - це подивитися на розташування гудзиків. Традиційно на одязі для чоловіків вони пришиті з правого боку, а для дівчат - з лівої. При цьому жіночі штани частіше мають коротку застібку. Крім загальних правил, є менш очевидні відмінності:

  • Якщо скласти штани по швах, з боків чоловічі моделі будуть більш прямими. Контур жіночих виробів в такому положенні більш зігнутий.
  • Посадка чоловічих брюк зазвичай глибше, тому між середнім швом і поясом велику відстань.
  • Кишені на жіночих моделях зазвичай менше, мають витончену і акуратну форму.
  • Ще одна особливість, ніж жіночі штани відрізняються від чоловічих - наявність помітних прикрас. Це може бути велика аплікація, велика кількість страз і пайеток, мережива, бісер та інші цікаві елементи.

Класифікація жіночих брюк

Найчастіше штани діляться на категорії залежно від їх фасону, розташування щодо лінії талії і довжини. Рівний крій і середня посадка зазвичай притаманні класиці. Відповідно, тони таких брюк більш стримані і не допускають кричущих і кислотних відтінків. У спортивних моделях забарвлення може бути різною, але більше уваги приділяється фасону вироби. Воно не сковує рухів, в ньому легко виконувати вправи, а тілу вільно дихається. Дуже тонкі тканини яскравих відтінків поширені в пляжній моді. Повсякденне casual допускає такий крій брюк, який однаково добре підходить і для офісу, і для прогулянки.

Посадка брюк може бути із завищеною лінією талії, низькою і середньою. Останній вид найбільш поширений, оскільки вважається універсальним і підходить для будь-якого типу фігури. Також штани діляться на класичні, подовжені, капрі, укорочені і в підлогу.

Найбільш популярними залишаються штани довжиною трохи вище щиколотки. Щоб зрозуміти, як називаються укорочені жіночі штани, варто краще придивитися до їх фасону. Спортивні штани прямого або звуженого крою з резинкою на поясі і манжетою в нижній частині називаються джоггер. Якщо перед вами класична модель штанів напівприлягаючого фасону, швидше за все, це дудочки. Укорочені жіночі штани вільного крою з великою кількістю кишень називаються карго. Широкі вироби трохи вище щиколотки і з поясом називаються гаучо.

Як правильно визначити довжину жіночих штанів?

Легендарна Коко Шанель вважала, що штани роблять дівчину вільною. Але щоб при цьому вони не порушували пропорції фігури і вигідно підкреслювали її гідності, до вибору штанів варто ставитися відповідально. Невдало підібрана модель може як «розбити» силует, так і некрасиво його вкоротити або позбавити образ привабливості. Стилісти поділилися універсальними підказками, як правильно визначити довжину жіночих штанів:

  • «До підлоги» підходить для дуже широких штанів на кшталт кльош, палаццо. Вважається, що довжина таких виробів повинна бути приблизно в 2 см від землі. Це правило стосується і для взуття на плоскому ходу, і для високого каблука.
  • На 3 см коротше розкльошених повинні бути класичні брюки і джинси прямого фасону. Згідно з правилами моди, такі штани наполовину закривають каблук.
  • Завужені до низу моделі повинні бути на кілька сантиметрів коротша класичних. Вони можуть злегка відкривати щиколотку.
  • Довжина ¾ повністю оголює нижню частину ноги і злегка прочиняє гомілку. Такі вироби допускаються для стилю casual. До них відносять кюлоти, капрі, карго.

Існує також «золоте правило», як правильно підвертати жіночі штани: чим ширше край штанів, тим вони повинні бути довшими. Хоча сучасна мода часто нехтує подібними умовностями, ця рекомендація може допомогти в разі, якщо отриманий образ викликає у вас сумніви.

Як вибрати жіночі штани?

При виборі ідеального виробу варто враховувати його матеріал, існуючий гардероб, статура і особистий смак. Якщо ви шукаєте літній варіант, в якому буде комфортно переміщатися навіть в спекотну жару, зупиніться на широких фасонах з легких тканин. Класичні брюки - безпрограшний варіант для офісу, ділових переговорів. Моделі з незвичайних тканин або штани з декором краще підійдуть для вечірок або побачень. Кюлоти і кльош зроблять образ оригінальним і ненудним.

Щоб зрозуміти, як вибрати жіночі штани за типом фігури, зверніть увагу на ряд рекомендацій:

  • Пишні форми краще виглядають з прямими штанами класичної довжини.
  • Високим людям підходять укорочені вироби вище щиколотки.
  • Врівноважити пропорції мініатюрних дівчат допоможе довжина в підлогу.
  • Щоб приховати повні стегна або сідниці, вибирайте варіанти без декору і кишень.
  • Фігурі типу «яблуко» краще відмовитися від штанів з широким поясом і контрастними елементами на талії.
  • Завужені вкорочені моделі відкривають щиколотки і підкреслюють стрункість фігури.

Приділіть увагу складу тканини. Натуральні матеріали на зразок бавовни, льону, віскози, шовку добре пропускають повітря, приємні до тіла і прості в догляді. Синтетичні волокна поліестеру, нейлону, спандекса підвищують міцність виробу, робить його зносостійким і виключають ймовірність деформації одягу.

Де купити якісні брюки для жінок?

В інтернет-магазині Berni ви можете купити жіночі джоггери, джинси, легінси, спортивні штани і інші модні вироби, які підходять і для базового гардероба, і для стильних святкових образів. В асортименті більше 200 різновидів жіночих брюк, купити які ви можете в режимі онлайн.

Ми пропонуємо сертифікований товар високої якості і регулярно поповнюємо каталог трендовими новинками. В наявності штани прямого, звуженого, широкого фасону, з високою, низькою або середньою посадкою, утеплені і з тонких, дихаючих матеріалів. Різноманітність забарвлень і моделей дозволяє вибрати продукт, який найкраще підійде для будь-якого типу фігури.

Питання: «де купити якісні жіночі штани?» перестав бути проблемою. Щоб полегшити ваш вибір, в описі кожного товару ми детально вказали його виміри, додали інформацію про виробника, опублікували знімки з різних ракурсів і прописали кожну особливість моделі. Оформляйте замовлення на нашому сайті, і отримуйте одяг в найближчому відділенні «Нової пошти».

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені