(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(093) 213 19 60 Viber

Жіночий одяг

Червень 16, 2021

Автор:
Відразу після рішення, куди поїхати відпочити, слід визначити, що взяти з собою у відпустку: відповідальний підхід до цього питання допоможе вам грамотно скласти «морський гардероб» і не набрати зайвих нарядів. У цій статті ми розглянемо, який жіночий одяг покласти в валізу, озвучимо універсальні рекомендації стилістів і на завершення складемо список необхідних речей.
 
5 правил складання базового гардеробу у відпустку
Перед тим, як переглядати...
Травень 27, 2021

Автор:

Шоппер, клатч, тоут, сумка крос-боді - що це, які у них відмінності, як їх носити і вибирати? У цій статті ми відповімо на найпопулярніші питання, що стосуються незамінного аксесуара всіх жінок. Для цього нам треба буде розібратися в особливостях моделей, вивчити тренди, врахувати рекомендації стилістів і навіть переглянути свій гардероб. Почнемо з найпростішого – визначень.

Як не розгубитися серед моделей сумок

Сумка-шоппер - що це? Чим вона...

Квітень 28, 2021

Автор:
Секрет успішної покупки простий і складається з декількох ключових пунктів: підібрати фасон сукні за типом фігури, вибрати відповідне забарвлення і врахувати матеріал виробу. І тоді за допомогою одягу ви зможете грамотно розставити акценти в образі, приховавши недоліки. Якою б легкою і зрозумілою не була теорія, інформація з прикладами засвоюється куди краще. Ми вирішили поділитися докладними порадами про те, як вибрати сукню за типом фігури, додавши...
Березень 16, 2021

Автор:
Продумуючи щоденні та святкові луки, кожна модниця повинна пам'ятати про основи комплектації базового гардеробу жінки, при цьому враховувати особисті смаки, особливості фігури, спосіб життя. І офісні бізнес-вумен, і молоді мами в декреті, і студентки носять різний одяг, але існують рекомендації по створенню такого гардероба, в якому кожній дівчині буде максимально зручно і комфортно.
Універсальні правила створення «бази»
Відштовхуйтеся від...
Лютий 17, 2021

Автор:

Багато дівчат цікавляться, як візуально збільшити зріст, не стаючи заручницею одного образу і не приносячи в жертву власний смак. Благо сучасні тренди дозволяють модницям повністю розкритися і самовиразитися за допомогою одягу. Спеціально для компанії Berni стилісти поділилися базовими правилами складання образу для мініатюрних дівчат, а також розповіли, які предмети жіночого гардеробу підійдуть для цих цілей краще всього. В кінці статті ми підготували...

Листопад 18, 2020

Автор:

Жоден базовий гардероб не обходиться без светра, і завдяки любові модниць до цього виду одягу дизайнери створили величезну кількість моделей на будь-який смак: укорочені і туніки, оверсайз і облягаючі, лаконічні і з декором. Незважаючи на велику кількість фасонів, кольорів і фактур, багато дівчат до цього дня задаються питанням: «Як носити светр з жіночої сорочкою, джинсами, класичними брюками або спідницею, щоб виглядати стильно і відчувати себе...

Жовтень 26, 2020

Автор:

Щоб знайти вичерпну відповідь на питання, як правильно вибрати зимовий жіноче пальто, потрібно визначити очікування від покупки, врахувати пропорції фігури, вивчити властивості матеріалів для верхнього одягу, не забувати про своє ритмі життя і довіритися смаку. Виконати всі вимоги реально, якщо детально розібратися з кожним питанням.

Головні відмінності жіночих і чоловічих пальт

е пальто від чоловічого?» - не поспішайте відповідати про розташування...

Вересень 14, 2020

Автор:

Не так просто знайти людину, яка не має в гардеробі хоча б одну пару джинсів. Куди простіше зустріти тих, хто поки не знає, як підібрати жіночі джинси так, щоб вони відмінно сиділи. Berni пропонує детальний гід по вибору моделей на кожен день. Ми розповімо, як за допомогою джинсів зробити фігуру стрункішою і вище, а також як доглядати за улюбленою парою, щоб вона служила довгі роки.

Які джинси в тренді?

Мода змінюється щорічно, але є моделі, які актуальні...

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені